Açıkçası ailemle beraber yaşadığım için çok fazla paraya ihtiyacım olmuyor bedensel engelli olduğum için annem babam ben üçümüz aynı evde yaşıyoruz o yüzden ne ihtiyacım olursa onlar karşılıyor
Pek borç alma durumum olmaz ama çokca sıkışırsam bi erkek arkadaşım var ondan istiyorum hemen atar bende elime geçer geçmez ona yollarım gerçi bizde para mevzusu da olmuyor sjsj
Bize hergun para lazım oluyor ama genelde günlük ya da saatlik ihtiyaç olur. 8-10 bin olursa arkadaşlardan daha yüksek olursa ek hesap dahada yüksek olursa kredi...
Bu daha bir kısmı. Fazla anlatmayayım akşam akşam.. Babasına dedi ki, baba gün gelecek elden ayaktan düşeceksin ve insana ihtiyacın olacak ama o zaman Omayra sana bakmayacak, destek olmayacak. Tek kelime edemem ben eşime dedi. O da güldü. Kanser... Aradı beni... Bir rüya görmüş.. Anlatmayayım... Neticeten rüyaya göre cennete girmesi için benden helallik alması gerek. Ben öyle yorumladım.. Ama helallik istemedi. Saçma sapan rüya yorumları yaptı. Ben de helallik vermedim 🙂
Başka yönleri nasıl bilemem ama eşinizin hatrı için verseniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama bakmama konusunda eşiniz de size ısrar edemez ki zaten bu durumu babasına anlatmış 😊
Ay sinirim bozuldu akşam akşam 🙄 rica ederim helallik konusunda bir şey demeyin. Gururunu bir kenara bırakacak, başını önüne eğecek ve kızım, en zor zamanınızda sizin sırtımıza bindim, size faizle borç verdim, ödeyemediğinizde küfür ettim (kocama etti) aile huzurunuzu bozdum. Affet diyecek... Demedi... Ama köprüden de geçemedi rüyasında.. Düştü aşağı ve ben kurtardım.. O ne olacak? Hacı bi de 🤣
Yani tabi yaşadığınız şeyler önemli ben bu kadarını bilmiyordum tabi 😃 rüya da rüyaymış valla neyse eşinizle mutlusunuzdur umarım sizin için önemli olan o ailesiyle evlenmediniz sonuçta 🙄😃
@44asi44 evlendiğimde böyle değildik. Çok severek isteyerek ayıla bayıla beni gelin aldı. Eşimle anlaşarak evlendik ama ben hanım hanımcık tam gönlüne göreydim. Ancak yıllar içinde biz sessiz kaldıkça, o bindi tepemize. Neyse.. Eşim tam anlamı ile sağlam bir adamdır. Yeni evlendik, aile meclisinde otururken "Omayra benim helalim, ona edeceğiniz her laf, bana edilmiş sayılır, ona göre konuşun" dedi daha 24 yaşındaydık... Kayınvalidem biraz kaynanalık yapmak istemişti.. Ben bir şey demedim. Eşim müdahale etti. Asla bana laf ettirmedi. Beni ailesi ile mücadele etmek durumunda bırakmadı. Sağlam bir adam eşim. Yüzüne de söylerim arkasından da.. Allah eşimden razı olsun. Ben ondan razıyım.
Ne güzel imrendim ikinizin böyle birbirinizin arkasında durması eşler böyle olursa ufak tefek problemler olsa dahi hayatlarında genelde mutlu olurlar böyle çiftler gördükçe özeniyorum
Faizle parayı ödedik.. Eşime diyormuş ki ben parayı dolara yaptırsam ya da altına, daha fazla olurmuş.. 🙄 Yani bana dolar kursundan öde diyor da eşim dinlemedi. Anlaşma faiz üzerindendi... Yıllardır almadık 🤣
Yani evet öğrenmiş oldum bundan sonra böyle bir konuda denk gelirsek şayet açmam ama insanoğlu işte ne kadar da fazla merak başa bela olsa da ucundan kıyısından bir şeyler duyunca merakımıza yenik düşüyoruz ara ara 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Açıkçası ailemle beraber yaşadığım için çok fazla paraya ihtiyacım olmuyor bedensel engelli olduğum için annem babam ben üçümüz aynı evde yaşıyoruz o yüzden ne ihtiyacım olursa onlar karşılıyor
Peki bakalım
🤗🤗🤗🤗
Pek borç alma durumum olmaz ama çokca sıkışırsam bi erkek arkadaşım var ondan istiyorum hemen atar bende elime geçer geçmez ona yollarım gerçi bizde para mevzusu da olmuyor sjsj
Olur bazen hayatımızda öyle kişiler aramızda mevzusu olmaz deriz benimde var öyle arkadaşlarım
Eski sevgilimin ama kendi bana diyor ne zMan dara girsen yanıma gel
Oda bir tercih 😊👍
Hiç borç alma durumum olmadı ama ihtiyaç duyarsam bankaya giderim
Hımm
Babamdan alırım..
Oda asla borç olarak vermez bile..
Babalar öyledir genelde
Ihtiyacim olursa bankadan baska kimseden alman
Yani tercih meselesi tabiki
Tabiki tercih meselesi ama para isin icine girdiginde dost da , arkadas da dinlemez
Uzun süren alacak verecek mevzusu sıkıntı olabilir evet
Bankaciyim, parayi cok iyi bilirim maalesef
Meslek icabı diyorsun yani 😃 para öyle bir şey ki nelere sebep olacağı bilinmez iyi ve kötü manada
Kesinlikle , cok tehlikeli cokk😀
Biz iyi olan yanlarını düşünelim gene de malum kötü düşünce kötü şeylerin olmasına vesile olabilir 😃
Haklisiniz guzel dusunelim guzel olsun😊
Prensibimiz bu olsun 😊👍
Kesinlikle , tesekkur ederim 😊🙏
Rica ederim ne demek geceniz güzel olsun 😊
Hiç borç alma durumum olmadı ama ihtiyaç duyarsam bankaya giderim
Hiç borç almadınız demek 😃😃 ne güzel
Hep çalıştım okurken bile üstelik babamın durumu iyiydi ama ben hep kendi emegimle kazanma taraftarı oldum dünyayı ben kurtaracam ya ondan sanırım 😄
Taktire şayan bir durum ne güzel öğrenci iken bile çalışmak kimseye muhtaç olmamak 👌 dünyayı kurtarmaktan ziyade kendini kurtarıyorsun işte 😃
Olur da paraya sıkışırsam babaannemden isterim haklarımdan göndersin diye.
😃😃😃
Banka dururken neden milletten para dileneyim.
Tercih meselesi
Bize hergun para lazım oluyor ama genelde günlük ya da saatlik ihtiyaç olur. 8-10 bin olursa arkadaşlardan daha yüksek olursa ek hesap dahada yüksek olursa kredi...
Şimdiye kadar kimseden para istemedim. borç almadım. İhtiyacım olursa banka babaya giderim :D
Hiç kimsenin. Çünkü ileriyi düşünüp harcamalarımı ona göre yaparım. Lise zamanımda en son almışımdır
Farketmiyor bir telefonla her türlü işimiz halloluyor şükür çevremiz geniş
Banka..
Annem, teyzem...
Kayınpederim faizle veriyor. Ondan almam 🙄
Kayinpederin aileden de mi faiz alıyor..
Yani kayınpederiniz hakkında olumsuz bir şey söylemek haddime değil tabi.. Ama faizle vermesi de ilginç 😃
@1asosyal bankalarca uygulanan en yüksek faizi uyguluyor. Az daha utanmasa reeskont uygulayacak
@44asi44 ilginç diyelim tabii.. Hı hıı.. 🙄
😃😃 Yani İlk defa böyle bir şey duydum şaşkınlığımı mazur görün
Haha bazen kayınpederimi sevmediğime dair yorum yazoyorum bin tane eleştiri alıyorum.
Eşiniz ne diyor bu duruma 😃
Bu daha bir kısmı. Fazla anlatmayayım akşam akşam.. Babasına dedi ki, baba gün gelecek elden ayaktan düşeceksin ve insana ihtiyacın olacak ama o zaman Omayra sana bakmayacak, destek olmayacak. Tek kelime edemem ben eşime dedi. O da güldü. Kanser... Aradı beni... Bir rüya görmüş.. Anlatmayayım... Neticeten rüyaya göre cennete girmesi için benden helallik alması gerek. Ben öyle yorumladım.. Ama helallik istemedi. Saçma sapan rüya yorumları yaptı. Ben de helallik vermedim 🙂
Başka yönleri nasıl bilemem ama eşinizin hatrı için verseniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama bakmama konusunda eşiniz de size ısrar edemez ki zaten bu durumu babasına anlatmış 😊
Ay sinirim bozuldu akşam akşam 🙄 rica ederim helallik konusunda bir şey demeyin. Gururunu bir kenara bırakacak, başını önüne eğecek ve kızım, en zor zamanınızda sizin sırtımıza bindim, size faizle borç verdim, ödeyemediğinizde küfür ettim (kocama etti) aile huzurunuzu bozdum. Affet diyecek... Demedi... Ama köprüden de geçemedi rüyasında.. Düştü aşağı ve ben kurtardım.. O ne olacak? Hacı bi de 🤣
Kardeş sen ona kayınpeder diye sahip çıkma.. şu günlerde ölürse söyle de bir garip sevindireyim. Çok sinir oldum
Yani tabi yaşadığınız şeyler önemli ben bu kadarını bilmiyordum tabi 😃 rüya da rüyaymış valla neyse eşinizle mutlusunuzdur umarım sizin için önemli olan o ailesiyle evlenmediniz sonuçta 🙄😃
@1asosyal 4. evre kanseri atlattı 🤣 Allahın verdiği ömür işte.. O kadar kemo aldı saçı bile dökülmemiş eşim söyledi. 🙂
Birde kanser atlatmış ayrıca hacı olup faiz vermekte ayrıca bir tezat 😃
@44asi44 evlendiğimde böyle değildik. Çok severek isteyerek ayıla bayıla beni gelin aldı. Eşimle anlaşarak evlendik ama ben hanım hanımcık tam gönlüne göreydim. Ancak yıllar içinde biz sessiz kaldıkça, o bindi tepemize. Neyse.. Eşim tam anlamı ile sağlam bir adamdır. Yeni evlendik, aile meclisinde otururken "Omayra benim helalim, ona edeceğiniz her laf, bana edilmiş sayılır, ona göre konuşun" dedi daha 24 yaşındaydık... Kayınvalidem biraz kaynanalık yapmak istemişti.. Ben bir şey demedim. Eşim müdahale etti. Asla bana laf ettirmedi. Beni ailesi ile mücadele etmek durumunda bırakmadı. Sağlam bir adam eşim. Yüzüne de söylerim arkasından da.. Allah eşimden razı olsun. Ben ondan razıyım.
Ne güzel imrendim ikinizin böyle birbirinizin arkasında durması eşler böyle olursa ufak tefek problemler olsa dahi hayatlarında genelde mutlu olurlar böyle çiftler gördükçe özeniyorum
Faizle parayı ödedik.. Eşime diyormuş ki ben parayı dolara yaptırsam ya da altına, daha fazla olurmuş.. 🙄 Yani bana dolar kursundan öde diyor da eşim dinlemedi. Anlaşma faiz üzerindendi... Yıllardır almadık 🤣
Hacı dayı uyanıklık yapmak istemiş te eşiniz engel olmuş siz onlar ile fazla muhatap olmayın bari huzurunuz kaçmasın
Hah işte anlatınca helallik verme meselesini açmamak üzere kapatmanın ne denli gerekli olduğunu anlıyorsunuz 🤣
Yani evet öğrenmiş oldum bundan sonra böyle bir konuda denk gelirsek şayet açmam ama insanoğlu işte ne kadar da fazla merak başa bela olsa da ucundan kıyısından bir şeyler duyunca merakımıza yenik düşüyoruz ara ara 😃
Hahaha yapacak bir şey yok... Merak kediyi öldürür derler 🤣
Yanlış anlama ilk defa duydum bunu atasözü mü deyim mi hangi mana da kullanılıyor 🤔😃
İnsanın başına ya meraktan ya... Sözünün daha masumu 🤣🙊
😃😃😃😃 Ha anladım ayrıca böyle bir açıklama yapmak durumunda bırakmak istemezdim kusuruma bakma cahilliğime ver
İngilizceden dilimize geçmiş bi deyimmiş. Siz de sordunuz merak edip işte bir sürü can sıkıcı şey öğrendiniz. O bakımdan söyledim 🙂
Yok yok aslında ben bilmediğim için size bunu söyletmek istemezdim demek istedim biraz utandım sadece 😅
Neyse ki öğrendik siz rahatsız olmadı iseniz benim için problem yok
Sıkıntı yok. Akşam akşam kulaklarını çınlatmış oldum..
Yok ya öyle düşünme 😅😅 gerçekten sıkıntı yok uzun zamandırlı böyle uzun yorumlarda konışmamıştım sohbetiniz güzel 😊👍
Bilmukabele.
Sizin için bir sakıncası yoksa takip etmek isterim sorularınız güzel 🙄 ama rahatsız olacaksanız da anlayış ile karşılarım
Takipte sıkıntı yok. Ben özelden sohbet etmiyorum sadece
Evet bunu daha önce de belirtmiştiniz biliyorum hatta takipçilerim de sağolsunlar bu konuda anlayışlılar demiştiniz 👍😃
🙊🤣 Evet
Yani sürekli karşılaşınca bazı şeyler aklımda kalıyor 🙄😃
Allah sizi o adamdan korusun ya da kurtarsin
@1asosyal Allah muhtaç etmesin kimseye 🙏
Amin
Almam döviz bozarım ya da kredi kartımı kullanırım
Döviz varsa zaten gerek duymazsın
Şükür var 3-5 bişey
Allah daha çok versin 😊👌
Amin kardeşim cümlemize
Amin 😊
tık tık tık
-kim o?
ben nakit avans aç kapıyı
😃😃😃
Öyle herkesin kapısı çalınmaz ama çok yakın dostlarımın diyebilirim.
Yani öyle tabi
Öyle bir sorunum yok
Oda güzel
Kimsenin şu an
Hımm
Abimden alırdım
Abiler candır