Para & Ekonomi Kredi kartı limitiniz her ay doluyor mu? Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kredi kartı kullanırken dikkatli olabiliyor musunuz yoksa her ay limit doluyor mu? Kredi kartı limitiniz her ay doluyor mu? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. kredi kartı kullanmıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanmıyorum ki. Banka göndermiş bir tane öyle duruyor evde bos bos. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hesabıma yatan tüm paraları çekiyorum. Sadece nakit kullanıyorum. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 354 cevap paylaştı. Kredi kartı kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Gayet dikkatli kullanıyorum. Limiti geçirmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kredi kartı kullanmıyorum
Kullanmıyorum ki. Banka göndermiş bir tane öyle duruyor evde bos bos.
Hesabıma yatan tüm paraları çekiyorum. Sadece nakit kullanıyorum.
Kartım var ama kullanmıyorum
Zor durumda kalmadıkça kullanmam
Kredi kartı kullanmıyorum
Gayet dikkatli kullanıyorum. Limiti geçirmiyorum.
Bugün ekstrem geldi 4 bin tl
Hayır 🙏
Yok be aynı