Malüm kredi kartları hayatımıza girince sıcak parayı unuttuk... bütün harcamalarımızı kolaylık olduğu için kredi kartıyla yapıyoruz artık... hal böyle olunca bazen ipin ucunu kaçırabiliyoruz... siz kredi kartı kullanırken hesap yapanlardan mısınız yoksa ekstre gelince nasıl olsa göreceğiz diyenlerden mi?
Kredi kartı limitinizin ne kadarını kullanıyorsunuz?
1 kredi kartı, 3 tane banka kartım var. :) Kredi kartına olabildiğince ellememeye çalışıyorum ama çok sıkıştığım bir durum olursa diye de taşıyorum. 5 bin limitli. Genelde kullanmıyorum.
17bin limit var birinde hiç kullanmadım 5800 birinde var hoc kullanmadım Yedekte param var o parayı kredi kartı gibi kullaniyorum. Ihtiyacin olduğunda alıyor. Sonra yerine fazladan koyuyorum
2 tane vardı birini fulledim 9.200, diğeri 2100, onu iptal ettim. 7 ay kaldı ilkinin. Kullanmasını bilirsen zengin eder, bilmezsen borç batağına sürükler. Öyle bi illet
Kredi kartımı maaşımın üzerinde olan ürünleri almak için kullanırım taksitlendiririm peşin fiyatına alırım kredi kartımla ufak defek ödemeler yapmam o yüzden limitim aldığım ürün kadardır