Zenginler ne iş yapıyor da zengin oluyor?
1 ay
İnsanlar ne iş yapıyor da zengin oluyor?

Zenginler ne iş yapıyor da zengin oluyor?
Yüzde 99.99 u baba parasıyla zengin oldu. Cok basit bundan iki üç sene önce, zengin bir abi vardi. 3 trilyon param var nereye yatirim yapayim ihtiyacim yok dedi. Ona dedim ki dolar al. Bekle, o paraya ihtiyacın da yokmus dokunma dedim. 20 tl yi gördü dolar. Parasi 4.5 kat artti. Hic bir seye elini surmeden 15 trilyon parasi oldu. Sen ölene kadar calis bu parayi bulamazsin.. Bu kadar basit. Kapitalizmde calisarak bir şey olmaz. Parayla para kazanirsin. Anlamisindir bı seyler bence.
Çok haklısın benim çalıştığım para ile 40 sene çalışsam ev bile alamıyorum.
70 saat haftada çalışıp asgari alıyorum ne yapsam ben yA
Biz erkegiz bizden bi sey olmaz. Sen zengin bir Koca bulursun kurtulursun
Zor
İyi okul seçip iyi meslek edinirsen de olur.
Pilot
Kaptan
Doktor
Bunlar aklıma gelenler
Ben elektronikciyim 5200$ alıyorum. Zengin sayılır mıyım? Bilemedim
Ama ticarette iyi para var.
Bir ev alayım dedim akcayda 400 e buldum mayısta. Dedim maaşı biriktirip alayım olmuş 6 ayda 800. Kısacası benim benim kadar kazanmış
Bizim firmanın CEO’su da bu kadar alıyor
Bereket versin ikinize de maalesef senin aylık maaşın benim modernlik maaşım
On senelik maaşım
Kız o kadar azmi? Kötü ya. Thy yi yıllar önce sınavını kazandım torpil yok diye elediler beni Allah razı olsun 😀 ama iyi alıyorlar lafım yok. Firmam sayesinde hiç bir ülke benden vize bile istemiyor tavsiye mektubu ile giriyorum. şu an kanada dayim. Buraya gemi teslim almaya geldim. İncelemelerden sonra getiricez tuzla ya. Bakıma sokulacak. Burada benden başka Türk olmadığı için tuzla da tercümanlık ta bende. Bakim bitince gemi geri kanada ya bende evde yenisini beklerim. Hayalim kendi tersanemi açmak. Miami deki arkadaşım çağırdı gel dedi. Saatlik 200$ bizim is. Yat tamiri yapalım dedi. Bu konu ile alakalı özel bir yazı yazmayı düşünüyorum. Hayatınızı nasıl kurtarırsınız adli 😉
Valla abi
Bir akıl ver ben de hayatımı kurtarayım
Cidden çok aşırı bunaldım haftada 70 saat çalışıp asgari almaktan
Görüş
25Görüş
Babam ve amcam 20 sene önce köydeki arsaları satıp İstanbul'da müteahhitlik yapmışlardı. Kazandıkları paraları full yeni inşaatlara yatırım yaptılar. O zamanlar İstanbul da inşaat fazla yoktu. Patladı gitti. şu an inşaat da grup şirketimiz var aynı zamanda zamanında sattığımız arsaları aldık fabrika yaptık köyümüze kazandırdık. Bizimkiside böyle yani
Maşallah 🧿
İnşaat şu aralar durgun iş ama
Yani. şu an bitmek üzere site inşaatımız var 180 dairelik satmaya çalışıyoruz 🤣
Benimde kendi çapımda bir apartman yapıyorum 10 dairelik bitirmeye çalışıyorum 😊
Nerede yaşıyorsunuz
İstanbul
Neresi
Ne yapacaksın, ilçeyi belirtirsem belli olur.
Rizeli misim aslında onu soracaktım
Yaklaştın ama iyi tahmin. Ofluyuz biz. Hem Rize de hen ofta çay fabrikalarının var.
İnanın bu tarz zenginlerin içinde bulunmuş ve onları tanımış biri olarak yazıyorum; şu an günümüzde çok, hatta aşırı zenginlerin büyük çoğunluğunun dedeleri, babaları hep kaçakçılıkla, karanlık işlerle, uyuşturucu, organ ve kadın ticaretiyle çok ciddi yakından ilişkisi olan insanlardan oluşuyor. Ciddi oranda bu insanların dedeleri geçmişte kaçakçılık yapmış ve şu an sefa içinde yaşayan insanlardır hepsi. Her insanın zenginliğine aldanmayın, sizi de çekerler kendi karanlık dünyalarına!
Hayır ya hepsi değildir
Emin ol o gördüğün zenginlerin çoğu iyi ailede yetişmiş, üzerlerine ciddi düşülerek iyi yatırım yapılmış, bir çoğu da babadan varlıklı kişiler.
Çoğu miras ya da kendi işini kurup kâr yapıcan. Doktor, mühendis gibi yüksek maaşlı yerlerde çalışcan vs. Ya da kirli işlere başvurucan.
Kendi işin ne olabilir
Kendin yaptığın her şey olabilir. En popüler yapılan içerik üretici olmak şu an. Al eline kameranı çek ilgi çekici, farklı bişeyler yükle gitsin. Ya da varsa bitkilere merakın, ya da yemek olsun ucuz yollu üretip satabileceğin bişeyler olsun onlarla uğraş, dükkan aç vs. Sana bağlı milyonlarca tercih var. Sen ne yapabiliyorsun ona bakman lazım.
Tarım ve hayvancılık la ugraşıyorum şuanda 1 traktör tümüz sadece 1 milyon lira
Ne tarımı yapıyorsun
Tahıl bakliyat cerezlik ve yaglık çekirdek
Hayvancılık ta ise küçük ve büyük baş yıllık gelir ikisinden 600 bin tlyi geciyor sadece hayvancılıkta
her şey sabır gerektiriyor merdiven bile basamak basamak cıkar 23 yaşındayım 16 yaşında ailem kötü günler geçirdi okuyamadım lisede cok başarılıydım zirat fakültesini kazandım gidemedim cok kötü olmuştu aileme yük olmak istemedim zor zamanda işlerin başına ben geçtim 16 da iken saten çiftçilik ve hayvancı lıgı dogdum dogalı yapıyordum ama bukadar degil sadece aileme yardım ediyor dum 16 da iken sadece 1 koyun ve bir traktörümüz kalmıştı pisa da ona buna tarla sürerken ekin ekerken yaz kış çalışırken aldıgım paranın bir kısmına ev geçindir dim deger kısmına koyun aldım sürekli 3-5 derken baya ürettim kuzu ları sattım büyük baş hayvan aldım sabırla yaptım herşeyi şimdi ise 2 tane traktör saman makina ları mız var 1000 dekara yakın yer ekiyorum kendi yerimiz ve kiralar ile biçer döver almayı düşünüyorum Allaha şükür
Maşallah nerelisiniz
Denizli
Güzel
Sen nerelisin
Herkesin durumu iyi fakir yokki karisi kocasinin parasini ada arabasini kullaniyo yarisi bilmem ne degisik degisik seyler yani bos isler egitim sart ulkede
Hayır
😔😔
Belkide haklisiniz
Burada iş sahibi olanlar haricinde madde satanlar baya bi zengin ahauusşsis
Tamam
Cripto para öğreniyoruz zengin olucak insanlar çocuk yaşta çalışıp pasif gelir elde ederek iş kuruyor
İnan para kazanmak okadar basit ki helede Türkiye de
Nasıl
İki yolu var birincisi para parayı çeker paran varsa çok daha kolay para kazanırsın ama bizim geclermiz icin bu çok zor bi durum ikincisi ve zor olanı ticaret hemde e ticaret emin ol toka satsan satılıyor
Yok be denedim satılmıyor
Ne sattigina bağlı güzelim
Pek satılmıyor ya hiçbir şey
Ne denedin sen onu desene
Gümüş takı seti denedim ama hiç satılmadı instadan denedim
calişmak la olunmaz ama senı kurtaracak kadar kazanman için akıl verımmı sana
Almanya dayız. Gayet iyi maas ailemin😀yurtdisi cevap
Evet 🙌
Ne bilim bence oyle calmadan cirpmadan zengin olan azdir
Anadan babadan kalıyor ama bunu söylemek istemiyorlar
İyi de zenginlik kavramı da göreceli bence
Ayda 100 K geliri olan