üni öğrencileri kendiminkini yetersiz bulduğumdan soruyorum , size kaç verili
Aileniz size aylık ne kadar harçlık veriyor?
Görüş Yaz
20 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Görüş
8
Görüş
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Ben uni 2 de calisiyordum 900 kazaniyorsam 600 e yakin da evden geliyordu tabi daha sonrasinda calistigim donemde onlara yuk olmamak icin istemiyordum cok acil bisey olmadikca yıl 2013 bu arada bahsettigim gunumuzde yaklasik 4500 liraya tekabul ediyor o mebla yani calisin birakin yetip yetmemesini 18 yasina gelmis bireylerin en buyuk sinavi budur universtede geri kalan tum dersler hikaye.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Üniversite okuyorum. Sırf dısarda okuyamam diye puanım yettiği halde yaşadığım şehirdeki üniversiteye gittim. Kimse bana para vermek zorunda değil düşüncesinde oldum hep. Ve her zaman kendimi başkaları ile kıyaslamak yerine ailemin durumu bu bana düşen bu yapısında oldum. Sende öyle yap. Aylık babam bana 1000 tl felan veriyordur maks.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2
Yorumla 1 yorumu gör
Soran
2 ay
ailemin durumu daha fazlasını yetmesine rağmen vermiyorlar şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar ama ben bu paradan azıyla aç kalırım.
Evde yaşadığım halde 2 bin çalışıyorum durumları da yerınde yetiyor bi şekil 1 ay degıl. 7 ay oruç tutuyoruz biz günde 1 defa makarna 😂 sigara desen tütün yapacak bir şey yok
Ben çiçek satıyorum bea, halkın mutluluk tılsımını dağıtıyorum. Tabi
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Ben aileme para veriyorum artık. Şaka bir yana ben öğrencilere özel ders veriyorum saati 500 tl. Babamın verdiği parayla ve kendim artırdığım parayla hisse senedi alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Ben uni 2 de calisiyordum 900 kazaniyorsam 600 e yakin da evden geliyordu tabi daha sonrasinda calistigim donemde onlara yuk olmamak icin istemiyordum cok acil bisey olmadikca yıl 2013 bu arada bahsettigim gunumuzde yaklasik 4500 liraya tekabul ediyor o mebla yani calisin birakin yetip yetmemesini 18 yasina gelmis bireylerin en buyuk sinavi budur universtede geri kalan tum dersler hikaye.
Üniversite okuyorum. Sırf dısarda okuyamam diye puanım yettiği halde yaşadığım şehirdeki üniversiteye gittim. Kimse bana para vermek zorunda değil düşüncesinde oldum hep. Ve her zaman kendimi başkaları ile kıyaslamak yerine ailemin durumu bu bana düşen bu yapısında oldum. Sende öyle yap. Aylık babam bana 1000 tl felan veriyordur maks.
ailemin durumu daha fazlasını yetmesine rağmen vermiyorlar şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar ama ben bu paradan azıyla aç kalırım.
Evde yaşadığım halde 2 bin çalışıyorum durumları da yerınde yetiyor bi şekil 1 ay degıl. 7 ay oruç tutuyoruz biz günde 1 defa makarna 😂 sigara desen tütün yapacak bir şey yok
Harçlık almayalı yıllar oldu , liseden sonra almadım bi de askerdeyken en son
Ben çiçek satıyorum bea, halkın mutluluk tılsımını dağıtıyorum. Tabi
Ben aileme para veriyorum artık. Şaka bir yana ben öğrencilere özel ders veriyorum saati 500 tl. Babamın verdiği parayla ve kendim artırdığım parayla hisse senedi alıyorum
Ailemden harçlık almayalı uzun yıllar oluyor. Hatta ben veriyorum.
Ailemden para almıyorum, üniversite ikinci sınıftan sonra hiç harçlık almadım. Yazları çalışıp para biriktiriyordum😊
Geçen yıl şehir dışında okurken ev masraflarım hariç aylık 750-1000 alıyordum.
ben yurtta kalıyorum daha fazlasını verebilirler çünkü kira mira yok
Ailenin aylık geliri ne kadar?
daha fazlasını rahatlıkla verebilirler iyi durumları. beni böyle eğittiklerini zannediyorlar
İki bin bence iyi bir miktar. Para idare etmeyi öğrenirsin.
Aileden harçlık almıyorum
Ailemden para almıyorum
Helal olsun
Aile evindeyim 1-1.5 k falan
Üni okuyanlar buyrun yorumlayın bakalım 🙄
Aile reisi benim
Haftalık alıyorum ama kumbara atarim harcamam
kaç alıyorsun
2k veriyolar asla yetmiyor
bu zmn da yetmez
şehirdn şehire fark ediyor
daha ne istiyosun , bu yasima geldim 50 tl aylik harclik aliyorum