Yok batması diye bir şey olamaz ancak ayı piyasasında hala ve boğaya piyasası yakın gözükmüyor. Şimdiden biraz yatırdım boğa geldiğinde 100x 1000x yapsam yeter
Hayvan gibi kar yaptılar. Ama hiçbir zaman çalışanlarına bir kez daha ikramiye vermediler, asgari ücrete talim ettirdiler, hata çoğu zaman kaçak göçmen çalıştırdılar.
Şimdi de ağlamasınlar, paylaşmayı beceremediğin zaman kantarın ayarı bozulunca ilk gelip seni tartar
Altın uzun vadede en kazançlı yatırımdır. Ayrıca tedavülden kalkması mümkün değildir. Örneğin dünyadaki herhangi bir ülke ben artık dolar kullanmıyorum demesi değer kaybetmesine neden olur. Zamanında mark tedavülden kaldırıldığı gibi ancak altının böyle bir durumu yok çünkü rezerv olarak ne kadar altın varsa o kadar para basımı yapılabilir 😉
F/p olarak her zaman farklı ürünler ön plana çıkabilir. Örnek olarak kulak çöpü %300 oranında artış gösterebilir ama buna yatırım yapmak risktir. Altın dışındaki yatırımlar her zamana risklidir, en çok kazancı yakalamak ise kumardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
borsada devam ediyorum temmettü kağıtları ile takılıyorum
kar yüzde kaç oluyor aylık
%30 %40 gibi
Bu konuda yardımcı olabilirim. 5-6 senedir borsa ile ilgileniyorum. İyi de para kazandim
Bir iki kriptoya yatırım yaptık ama kripto piyasası da kazandırmıyor 1 yıldır
kripto battı diye biliyorum
Yok batması diye bir şey olamaz ancak ayı piyasasında hala ve boğaya piyasası yakın gözükmüyor. Şimdiden biraz yatırdım boğa geldiğinde 100x 1000x yapsam yeter
2 senedir borsadayım. Bugün %10 kâr ettim mesela
Dolar üzerinden iş yaptığımız için şu an iyiyiz açıkcası
dolar endexi?
Dolarla iş yapıyoruz endeksi fazla ilgilendirmiyor. Ama tr bazında şyi tabii endeks olarak baktığımızda da.
bu ihraçatcılar peki kurun enflasyona göre artmamasndan neden yakınyorlar?
Bilmiyorum. Biz daha çok hizmet satıyoruz. Ama kimsenin yakındığı yok herkes arka planda şaraplarını keyifleyudumluyıtlar
hayır açıklamalar var ya. kur enflasyon oranında artmadığı için ihraçatcılar para kazanamyor vs vs diye
Karları azalmıştır, kazanamama gibi bir durum yok. Maliyetlerin artması karlarının azalamsına sebep olmuş olabilir, iyi de olmuştur
niye iyi olsun ki. Cari açıkta önemli
Hayvan gibi kar yaptılar. Ama hiçbir zaman çalışanlarına bir kez daha ikramiye vermediler, asgari ücrete talim ettirdiler, hata çoğu zaman kaçak göçmen çalıştırdılar.
Şimdi de ağlamasınlar, paylaşmayı beceremediğin zaman kantarın ayarı bozulunca ilk gelip seni tartar
iyi de bu ülkeye de zarar
Ülkeye her türlü zarar 😁 ayrıca bunların ülkeyi düşündüğünü hiç düşünmüyorum
Altın yatırımı yapıyorum
o da durduğu yerde sayıyor
Altın uzun vadede en kazançlı yatırımdır. Ayrıca tedavülden kalkması mümkün değildir. Örneğin dünyadaki herhangi bir ülke ben artık dolar kullanmıyorum demesi değer kaybetmesine neden olur. Zamanında mark tedavülden kaldırıldığı gibi ancak altının böyle bir durumu yok çünkü rezerv olarak ne kadar altın varsa o kadar para basımı yapılabilir 😉
yani altm enflasyona yaklaşmadı bile. ilerde savaş olur bir şey olur fırlar ama enflasyon oranında şu son yılda en düşük ürünlerden
F/p olarak her zaman farklı ürünler ön plana çıkabilir. Örnek olarak kulak çöpü %300 oranında artış gösterebilir ama buna yatırım yapmak risktir. Altın dışındaki yatırımlar her zamana risklidir, en çok kazancı yakalamak ise kumardır
Öğrenciyim birikimim yok maalesef
Seemaye nedir
o bizde kalsn ya
Nasil yardimci olayim o zmn
yardım mı istedim? soru sordum farkındaysan
Sen bilirsin
burası soru cevap platformu yalnız. cevap vermek yerine sorguya çekme platformu değil
Ok