- Gizli Üye(25-29)1 yıl
bi ara girdim. zarar ettim sonra paramı kurtardığım an cıktım hiç kar edemedim fjnbfnb ama ufak parayla girmiştim zaten eğlencesine o yüzden sıkıntı olmadı
010 Yorumla- 1 yıl
Yanlış oynama Bi daha😁
- Cevap sahibi1 yıl
ben hiç anlamıyorum yaa kuzenim al dedi. o baya para kazandı o yüzden güvendim aldım ama zararı göze aldım ufak paraydı. yüklü parayla risk almam
- 1 yıl
Gireceğin zaman bana söyle 😁
- Cevap sahibi1 yıl
zaten param yok işsizim elimdekini de riske atmam. altın dolar yetiyo. garanti en azından. ama tesekkürler :D
- 1 yıl
Rica ederim bol şans😁
- 1 yıl
1- Doğru hisseleri almalısın.
2- Hisseyi tavandan değil yataydayken almalısın. Borsada hissenin sahibi veya tahtacıları bazen yapar oyunu fiyatı yükseltirler direk alanlar olur hisse yeşillendi uçacak gidecek algısıyla fakat güzelce yemledikten sonra pat taban çakıyorlar. Ya beklemek ya zararına satmak zorunda kalıyorsun.
3- Sabırlı olmalısın en az 5 yıl o hisseyi tutmalısın tabi doğru hissede olmalı bu abidik gubidik hisselerde değil.
4- Sürekli bakacak gibi stresi girmemelisin düşünce psikolojin yerinde olmalı sakin olmalısın.
5- En önemli kısımlardan birini söylüyorum cebinde ki sana lazım olan parayla değil, ihtiyaç duymadığın seni zora sokmayacak meblağ ile yatırım yapmalısın. Misal aylık gelir 10.000 diyelim sana bu paranın 8000 lirası aylık tüm harcamalarına yetiyor diyelim, 2000 lira birikim yapabileceğin hiç gerek duymadığın tutar diyelim. Normalde senin 2000 lirayla girmen gerekir verdiğim örnekte fakat sen 2000 lira değilde gidip 5000-7000 gibi tutarla girersen ne mi olur? İhtiyacın olan parayla girmiş olsun ve borsada şanslı zamana da denk gelmediysen eğer zararına satma olasılığın yüksek olur bu durumda. O yüzden yatırım yapılacaksa ihtiyaç duymayacağın para gitse bile üzülmeyeceğin tutarda yatırım yapmalısın. Bu durumda çok az yatırmış olmam mı diyorsan da buna ek yol şudur aylık harcamalarına göz at hiç gerek duyulmayan tamamen israf dercesine harcaman varsa onu kısıtla veya sonlandır. Misal haftada 5 gün cafede çay kahve içiyorsan bunu 1 güne düşür.
Yatırım tavsiyesi değildir. - Cevap sahibi1 yıl
@Monster1902 Evet dedikleriniz doğru ama yine de yüzde yüz garantisi yok. Olsa bile benim bunları araştıracak analiz yapacak karakterim yok sevmiyorum böyle şeylerle uğraşmayı takip etmeyi. Sabırlı biri de değilim. O yüzden en güzeli hiç girmiyorum. Kuzenim mesela sürekli takip eder çin borsası su saatte açılıyo yok abd borsası su saatte açılıyo diye o saatlerde bakar sürekli onlarla uğraşır ben sevmem böyle uğraşmayı
- 1 yıl
%100 garanti hiç bir şeyde yok zaten de hani uğraşamam derseniz bu tercihtir ve herkese saygı duymak düşer kimse seni zorlayamaz bir şeye, ben sadece öneri yapmak istemiştim yanlış anlaşılmadım umarım :)
- Cevap sahibi1 yıl
@Monster1902 Yok yok yanlış anlamadım bunları bilmeden balıklama atlayıp batan cok insan var sonuçta bu işlerle uğraşacaklar için doğru öneriler. Ben de fikrimi belirttim sadece benlik değil bunlarla uğraşmak diye. Yanlış anlayıp terslemek amacıyla yazmadım :)
- 1 yıl
Anlayışın için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Uzun vadeciyim. 2 yılda 10x yaptım ve çıktım.
04 Yorumla- 1 yıl
Devam edecek misin tekrar
- 1 yıl
Belki bikaç ay sonra. Şimdilik nadasa çekildim.
- 1 yıl
İyi dostum başarılar
- 1 yıl
Size de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Borsadayım ana paramı söylemek istemiyorum ancak harika kazançlar elde ettim ediyorumda.
00 Yorumla - 1 yıl
Abi risk her yerde ya al işte mesela belli olmuyor Gs yenildi hisse senetleri olumsuz etkilenmiştir
00 Yorumla - 1 yıl
Btc ye girmiştim geçen ay. Küçük bir miktardı, ama iyi yükseldi.
00 Yorumla Ralliyi kaçırdık , ama ufak tefek nasiplendik.
Su anda piyasa karışık , izlemek en doğrusu.00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Borsa nasıl oynanıyordu?
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar