Euro 19.43ü gördü ecevit yönetiminde 1.5tl oldu diye kasa firlatanlar şimdi nerdesiniz?

Siyasal islam kadar basiniza taş düşsün 20 yillik pisliğiniz sonunda bu ulkeyi afrika ulkesine döndürdü sabahtan aksama kadar calişsan neye yarar artik açliğa çalisiyorsun. Utanmadan birde milliyetciyim diye geciniyorlar sizin milliyetciliginizi...

Güncellemeler
+1 yıl
Milliyetciliğin hangi köşesinde ya da siyasal islamin gavurun parasinin senden 20 kat daha değerli olmasi doğrudur yaziyor siyonist dediğiniz yahudi dedgnz adamlarin hem parasi hem siyasisi hem burokrarasi hem teknolojisi sizden daha ileride sizse sabahtan aksama kadar ensar vakfindaki gibi millete hallenme pesindesiniz Allah bile sizin yaninizda degil hala neyi savunduğunuzu dahi bilmiyorsunuz... Cahilleri.
Güncellemeler
+1 yıl
Oglum siz nasil bu kadar canım ben bu kadar tahmin etmiyordum. Tek tek acikliycam Turkiyedeki butun ilac sanayisi yurtdisina bağli bu bir, enerji bagimliligi mazot petrol ulkemizde yeter kadar yok buda disari bagimli, hadi ordan er onu da bu ulkee disardan ithal okuz geldigini biliyor musunuz sirf yetmedigi icin. Lan birde bu sistemi korukleyende Akp oldu destekledi yabanci bagimliligini her tarafi ozellestirdi siz bu kadar esekmisinz ben cozemedm ne kadar cok cahil var.
Euro 19.43ü gördü ecevit yönetiminde 1.5tl oldu diye kasa firlatanlar şimdi nerdesiniz?