Onlar memleketi değil sadece ceplerini yönetenler. Neydi sloganımız? Fakir , çalamadığı için fakirdir. Ben buraya sadece parmağımda ki yüzüğüm ile geliyorum.
Ama lafın devamı şu şekilde ; Artık fakir değilim. Yedi sülalem zengin. Hatta oğlumun bile hiçbir vasfı yokken gemicikleri var, çünkü ben çalmayı öğrendim. Ama sorun değil kimse anlamaz. Bir dua okurum bir kitap yazarım bir şarkı söylerim herkesi büyülerim. Nasıl olsa annemi altında görsem suçu annemde bulurum diyenler var arkamda
Kuru ekmeğe, kuru soğana muhtaç kalmadan, iyice dibi görmeden erken seçim olmasın. Olmasın ki, ekonomi bilgisi "faiz haramdır"dan öteye gitmeyen bir lise mezunu ve benzerleri bir daha siyaset sahnesine çıkamasınlar. 2023'te USD kurunun 15 TL olduğunu da görelim, market raflarında alacak ürün bulamayalım, 4 TL ekmek fiyatı bile fırıncılar para kazandırmasın, asgari ücret 3.500 TL olsun, bugün 313 dolara çalışan, 2023'te 250 dolara çalışsın. Tencere kaynamasın, fakirlikten geberelim, ancak o zaman bu beceriksizlerden sonsuza dek kurtuluruz. İçinde bulunduğumuz durumun nedeninin dış güçler falan değil, 20 yıldır tapındıkları RTE ve çevresindeki İHL mezunu tipler olduğunu bu millet o zaman anlar, o da belki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu Memleket Düzgün yönetilmiyor Zaten Türkiye yani Tayyip Kendini düşünüyor insanları halkı düşündüğü Yok Eğer Düşünse Maaşları Yüksletirdi nerde yükselis yok olsa da azicik Maaşlar Yükseldiği kadar yukselmesi lazım anca enflasyon öyle çözüm olur alınan paralar yetersiz kalıyor onun için Alım gücümuz zorlaşıyor Tayyip efendiye bak birde markete gidiyor fiyatlar gayet uygun diyor ruh hastası misin sen Arkadaş ya Sana tabi uygun Gelir Zenginsin çünkü Ama vatandaş memurlar Onların aldığı para yetersiz Ya buna çözüm getir ya da defolup git istemiyoruz seni
Ben seçimle gideceklerine inanmıyorum çünkü Vladimir Lenin’in bir sözü vardır hiçbir diktatör iç savaş çıkartmadan gitmez diye. Zaten bununda kokusunu almışsınızdır mültecilere vatandaşlık verildi oy kullanmaları için ve akp ne kadarına vatandaşlık verildiğini söyleyemiyor tahminler %95 üzerinde. Olası bir seçim olsa bile bunların gideceğine inanmıyorum 2. Bir darbe daha görebiliriz.
Ne desinler söyleyecek bahane mı kaldı fırtına öncesi sessizlik var şu an Tayyip Erdoğan ilk kez kontrolü kaybetti bugün olmasada yarın erken seçim mutlaka yapılacak böyle gitmez bu olan halka vatandaşa oluyor !
Tabi tabi korumuyorsun. Chp yolsuzluk yapiyorsa akpde mi yapsin ne yani. Mahfettiler bizi kendilerine saraylar yaptılar dolarla borclandirip köprü hastane yaotilar sırf rant icin. Her türlü hsabini verecekler
Seçim sonucu ne olur bilemem ama acilen dış dünyaya çiçek sallayan ve onlarla iyi geçinen birileri şart, kötü yönetim ve kıskaca alınmak bizi her taraftan öpüyor, artık kulak arkası filan hikaye, böbreklerim gitti ak