Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummm
Hacı bariz belli değil mi taksi probleminin ortada olması?
Her şeye zam geldi taksiler 30 TL ' de kaldı ya
100 TL yapın şunu bakın bakalım bir daha taksi bulmakta zorluk çekecek misiniz,
bakın bakalım bir daha taksiciler sizi almak istemeyecek mi
Taksi demek özel tahsis edilmiş şoförü olan araç demek. i
Özel hizmet bu kadar ucuza kapatılmamalı bence, tüm problem kapitalizme aykırı fiyat politikasından dolayı ortaya çıkıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece 1 km metre mesafeye 40 TL istiyorlar olduğum ilde
ucuz knk ucuz
İstanbul'da metrobüsler 11 tl alıyor 2 kişi geçse 22 tl
adam diyor ki ne diye durağa kadar gidelim çıkar ordaan 5 - 6 tl daha taksiye binelim diyor
taksicilerde zaten 3-5 mesafe gidicem diye bir sürü mazot yakıyorum bi yere otursam börek çay 30 tlyi aşıyor diyor,
taksiler baya ucuz kaldı
Ucuz ama sana değil turistlere hatta birçok ürün birçok ülkeye göre ucuz ama senin alım gücün düşük
hayır dostum bize de ucuz,
bakkalda 2.5 TL kola 25 TL, cipsler 22 TL orta boy 18,
Sigara 30 TL
Ekmek 5 TL
Her şehirde sınırlı sayıda bulunması gereken taksilere olan talep ise 3-4 katı , turistler göçmenler okey ama bizde çok biniyoruz
28 TL pek bişi değil toplu taşımayla uğraşmam yani kimse de uğraşmak istemiyor taksi arayışında.
Ortalama Diğer ülkelere denk alım gücün olması için asgari ücretin 25 bin TL olması gerekiyor ama 5 bin TL, yani bir turist 1000 km gidebilirken sen sadece 100 km gidebilirsin
evet onların sidiği daha tasakli
ama bu taksiye rahatça binebildiğimiz ve meşgul ettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor
İnan Rahatca binen zengin ve orta kesim
sen fakir kesim misin knk?
Şuanlık evet
Yenisin yani ben doğduğumdan beri fakirim ve sana ucuz diyorum knk
:D
Bence bu duruma alışır hale gelmişin :)
Mesala sana ülkenin en ucuz dönemlerini söyleyim 2003 2012
en ucuz dönemlerinde bile almakta zorluk çeken adam sana en pahalı döneminde taksilerin ucuz olduğunu söylüyorsa inanmalısın dostum
Sana ucuz olan herkese değil işte çünkü herkesin gideri farklı mesala bazı kişilere senin ucuz gördüğünden dahada ucuz geliyordur
bu böyle olmayacak bu iş hızır mıdır yunus mudura döndü
al knk bir kaç kaynak bulup getirdim
www.yenisafak.com/.../taksiciler-odasi-baskani-aksudan-zam-talebi-tarifemizde-yuzde-yuz-artis-olmali-3865315
www.gazetevatan.com/.../taksi-ucretleriyle-ilgili-flas-zam-aciklamasi-2035372
istanbul-international-airport.com/.../
Maksat muhabbet bro sana iyi geceler :)
sanada dostum hayırlı geceler :)
Nk sananda limuzinle alıyonuz sanar ki 100 tl yapınca zaten taksi bulmaya gerek kalmıcak bu safer zenginlere çalışacak taksiler ve taksılerde müşteri bulamıcak bu ortalama gayet iyi
hadi 100 fazla diyelim yolcu sayısını baya azaltır diyelim
30 da aşırı çoğaltıyor
bari ilk etapta 60 yapsınlar gözü hafif korkutsun bu iş başka çözülmez
Benle niye pazarlık yapıyon knk git yetlilere 😂🤣
@MinikErkek35 devam et sen böyle
çokta sklicekler yani adasd
tartışmasını yapıyoruz aramızda
Ag fakiri taksiye binmediğin 30 TL olduğunu zannetmenden belli.
indi bindi 28 tl, 2 tl hesabını yapmadığım için 30 tl verip çıkıyorum
taksiye binmediğim doğrudur taksi bulmam saatlerimi alıyor çoğu taksi dolu
k. bakma knk kıracak söz ettiysem ama gerçekte bu yani araç sayısını sırf herkes binsin diye arttırırsan ortalık 56 olur trafik sorunu 2ye katlanır
Minik erkek senin sülaleni sever.
@MinikErkek35 hey dostum belli ki takıntı ve öfke problemin var ve son yıllarda çok fazla hazmedemediğin olay yaşadın hayatın baya kötü anlıyorum normal herkesin başına gelir
ama bunu herkesin başına geldiğini anlaman ve sakinleşmen gerek, çözüm üret ve uygula, ek olarak kibir ve egonu biraz azalt en çokta hatalarını görememeni o neden oluyor ve öfkelendiğin şeye daha çok inanmana neden oluyor daha çok öfkeli oluyorsun
Sanki bana kişisel koruma triplere bak 😂
hahaha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!