Altın alımı için bu fiyat yüksek mi? Düşüş olur mu yıl sonuna doğru?
2 ay
Sizce şu an altın alınır mı?

Altın her kademeden alınabilir ama uzun süreli bir yatırım düşünüyor iseniz. Sadece yükseliş ve düşüşleri iti takip edin düştüğü en son noktadan almaya çalışın... YTD
İyi* olacaktı düzeltirim...
Görüş
21Görüş
şu an altın çok yüksek alınmaz düşmesini bekle derim dolar alınır ama birden fırlayacak dolar
Altın bu. Sen düşecek diye beklerken dahada yükselir. Zararına alirsin. Altın fiyatının dusebilecegi bir ekonomi yönetimi yok
Dolar dusmedikçe altın düşmez. Hükümet faiz arttırımına devam edecek.. dolayisilka.. doların yükselmesi ile bilikte altında yükselmeye devam edecektir. Dolar düşmeden.. Altin düşmez. Bu durumda altının düşmesi için.. ons bazında altın fiyatının dolar olarak düşmesi lazım. O şanslı ve kısa. süren.. az rastlanan dönemleride yakamak çok zordur genelde. Özetle.. altın her zaman alınır.
alnır ama tabiki düşüşlerde al illaki her gün artmaz düştükçe ekleme yapmalı ben öyle yapıyorum örneğin 2 gün önce
Seçimler belirleyecek piyasayı. Şimdiki hükümet kaybederse eskisi gibi güzel olacak her şey güzel ülkemde
Altın şu an çok kritik yerinde geçerse buraları takriben 1080 civarı üstüne atarsa tutabilene aşk olsun (: yatırım tavsiyesi değildir.
Fed faiz arttırıyor, almak mantıklı değil. Borsa biliyor musun?
Uzun vade tutacaksan al. Ben 1049 dan aldım pişman değilim.
2023'ün ilk üç çeyreğin de bu yorumda buluşalım dostum
Aracımı anca satabildim ne yapayım :D
Altındayım ama yatırımını yapma bence altına şu an
Altim 1.400 ladar cikacagini duydum. Zirve yapmis ama biraz gerileyip tekrar cikar diye zannediyorum
uzun vade en güvenli liman altındır. Ben 2019 da 270 tl ye 430 gr aldım. attım bankaya duruyor.
Şu an piyasa yüksek 989 dan almıştım ben güzel kârlar ediyorum 🤤
Yüksek Şu an ama yükselmeye devam edebilir
Altın her zaman alınır
Bence alınır uzun vade için
Altının düştüğü nerde görülmüş
al al hemen al. bekledikçe zarar edersin
Yıl sonundan sonra 1400 bulur diyor uzmanlar
Hayir zaten yüksek alınacak zaman değil
Bence her daim altın alınır
Düşüş
En İyi Görüş