Muazzam bir para kaptırdım sizce tekrar yükselir mi? Paranın %90 ı gitti. Tekrar kara geçmem için 10 katına çıkması lazım.
Ben bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum. Sizce tekrar çıkar mı rekorlara?
Muazzam bir para kaptırdım sizce tekrar yükselir mi? Paranın %90 ı gitti. Tekrar kara geçmem için 10 katına çıkması lazım.
Ben bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum. Sizce tekrar çıkar mı rekorlara?
Kripto herkesin karı değildir ben ilk bitcoinlerdenim bize o zamanlar oyun içi alışveriş için günlük bitcoin veriliyordu çoğu kullanıcı harcamaz direkt atardı ama ben hesapta üç tane bitcoin bırakmıştım bitcoin yükselince bitcoini çevirip ev aldım böylelikle bu piyasadan sıfır zararla çıktım
#Hükümdar
Cevap
9Cevap
Kripto duruyorsa bekle ama , luna vs değilse bitcoin ise olabilir
Üstüne bir bardak Cola iç. Adamlar senin paranla hawai adalarında tatil yapıyor şimdi
bundan kendine ders al birdaha acele zengin olmayı aklından sil
bi delilik yapma yaşaman gerek çalışıp kazanırsın sen paradan daha değerlisin
Bende hisse senedi almıştım düşünce çok zarar etmiştim hepimiz hata yapabiliriz topla kendini
Bitcoine değil de sasa hisse senedine yatırsaydım şimdi 10 tane dairem vardı
doğru tercih yapabilseydik kâhin olmuştuk üzmeyin kendinizi birdaha bitcoine bulasmazsınız
Bitcoinler insanların önüne koyulmuş tuzaktır
Çıkar halving dönemi gelicek sen sakin o parayi al sat yapma endeks şu an çok korku seviyesinde sikma canını
2024 2025 mi? Çok var yaa? Zaten satamam ki param bitmiş sıfır olmuş nerdeyse
Tamamda sen bu parayı evi satıp mi yatırdın nerden geldi bu para
Evet var ama yapacak bir şey yok benimde param var bayağı dibe çöktü ama satmıyorum bekletiyorum ben
Tekrar bir salgın beklemelisin ancak öyle cikar
bir daha çıkmaz ama sen kaybettiğinle kalırsın
Bende aynıyım dertleşelim gel
sen ne kadar kaybettin
Çok zor ama o parayı geri döndürmek kolay
Nasıl
Bu is belli olmaz. 100x bile yapabilir
boğayı bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?