Güncellemeler
+1 yıl
evt
Güncellemeler
+1 yıl
gncl
Mesela ben bir buçuk/ iki senelik ped stoğu yaptım. ama azar azar alıp üstüne koymam mı gerekir? nasıl yapılır stok dediğin. gıda stoğu yapmam ben pek. ped gibi ürünler önemli. aşırı pahalanyor çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde paket yiyecekler
Stoklama yapsam bile zamlar çığ gibi geliyor. Bu yüzden gücümün yettiği kadar kòşeye atıyorum. Genellikle kişisel bakım ürünleri..
Uygun bulduğun şeyi alırsın. Kampanya indirim vs. Ama bı küçük kutu için de yatırım yapma bence.
küçük kutu?
Anladığın şeyi neden soruyorsun
bir şey anlamadım ilk sorarken. ama böyle yazdığına göre beynin bel altına çalışmış. abaznlık bu ya. ped deyince a.. M düşmüş beynine. beyin hücrelerine etsinler.
Saftiriksin hemen hazır cümle kalıpların ile cevap vermişsin. Bende yatırımını ona dayandirma demek istedim.
yaavv sen soruya cvp versene madme bu kadar erdemlisin. ayrıca adet görmediğin için ped fiyatlarndan habern yok
Yorumumu gözünle okuyup aklınla suzmeye çalışsaydin ne dediğimi anlardin. Kezbanlık kanına işlemiş , gurbetçi psikolojisi gibi hemen saldırıya geçtin hemşehrim beni Almancı sanıp tokatlamasın diye.
la boş boş kıvırma. şuna bak utanmadan üste çıkıyor. adam olsan gizliden yazmazdn zaten. utanmaz
Ya senin pedine niye açıktan yorum yapayım. Adamlığımı senin bezine mi ispatliycam safiye. Sen kimsin ki sana kiviricam. Kendini baya bişe saniyosun sen helal olsun. Ozguvenine bayildim safiye.
ağlama be. ergen ergen yorumlarla boş yapma. defol şurdan. dansöz
🤣 vakit kaybının baskentisin
gıdanın zaten bir süresi var. ped gibi şeyleri stoklamak daha doğru olur
evet 5/10 sene de geçse sorun yok. keşke brikaç sene önce ucuzken yapsaydm
Keşke. En azından şimdi de bilinçli olup hareket etmekte bir şey. Malum her geçen gün hayat pahalılaşıyor
Şimdi marketler hazırlık yapıyordur şeker falan bisküvi çeşitleri içecekler.
Bizim ailede kurubaklagil bulgur un yağ stoklanir hep. Malum hayat şartlarından dolayı
İndirimdeyken bolca alırım. Bakım ürünleri falan
tekrar tekrar hep alım yapar mısın
Azaldıkça evet
Yapmadım
Stok falan yapmıyorum bitince alıyorum lazım olanı