Bı yerden başlamak istiyorum ama bir cesaret edemedim. Kriptolari inceledim hepsi son bir ayda felaket düşüşte. Gümüş bakır vs hepsi çakılmış. Mesela coca cola vs hep artmış. Öneriniz var mı? Mesela coca colayi hesapladım aydaki bastığın paraya göre 30 lira anca getirisi oluyor. Şöyle günde 50 60 kazandıracak bsey yok mu.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sasa hisse senedine yatırım yapıyorum yıllardır güveniyorum cevremdeki insanlardan öğrendim başta korktum ama şimdi olayi çözdüm tavsiye ederim banka hesabindan aliyorsun zaten her sene paran otomatik 3 katına çıkıyor ayrica tabi her gun de artiyor araştır öneririm
Bize yardımcı olsan biraz
Googleden araştir twitterdan da bak ben cok uzman değilim bu konuda yanlış bilgi vermekten korkuyorum araştırmanı öneririm ama şöyle diyim ben bütün altınlarımı arsamı sattım yatırdım güzel yükseliyor
Zaten senin dediklerinin aynısını yapmicam ki sadece ön ayak olursun. Komisyon alış satis farkı vs
Hiçbir şey sonsuza kadar yükselmez. Uzaya gitmiş bir hisseyi almamalı bir insan. Buradan Sasa alanın aklından şüphe ederim. Birkaç sene önceden alanlar hep bu hisseyi pazarlıyor dikkat edin
Ben böyle işlerden pek anlamazdim cevremdeki herkes parasini sasaya yatırıyordu bende 5 bin tl yatirdim başladim 2 ayda iki katina çıktı arkadaslarima da guvendim çünkü yillardir oraya yatirim yaptiklarini suanda trilyoner olduklarını gosterdi bende herseyimi satıp sasaya yatırdım hedefim istedigim evi ve arabayi almak
Sen ucuzken almışsın sorun yok. Ben de 30tl civarından almıştım biraz ama şu an 160 TL hisse. Ederinin çok üstünden fiyatlanıyor. Eldekiyle yetinip ekleme yapmamak lazım Sasa'ya
Ben ucuzken aldim ama suanda da elime gecen her fazla parayi atiyorum çünkü her gecen gun yukseliyor ve seneye de daha cok katlanacak
Neye göre söylüyorsun bunu? Sasa'nın piyasa değeri 3 Koç holding ediyor. Akla mantığa sığmaz
Sen galiba araştırmıyorsun bilmiyorsun git twitterda da araştır youtubeda da ben sasaya yatirim yapiyorum bunu önerdim arkadaşa da sanki sasanın sahibi miyim bende bir yatırımcıyım sadec
Sasa baya iiymis kafama yattı
Başka var mı elinde?
Hektaş hissesi var bir de şuanda ucuz alabilirsin o da bölünecek artacak diyorlar her gecen gunde artiyor doğru fakat cok buyuk bir artış olmuyor sasa daha cok katlıyor diye ben sasaya yatirim yapıyorum ama cevremden hektasta duyuyorum onu da araştır dedigim gibi ben bunların sahibi değilim biseyi değilim ben sadece altından kâr yapmayacağımı anladim bu sekilde kâr yapmaya çalışan biriyim benimde hedefim sonsuza kadar hisse alayım değil zaten istedigim miktara ulaşinca bende ev araba almak istiyorum ama cevremde cok insan var arabasini satip sasaya hektaşa yatıran trilyoner oldum diyen
Bankadan mi yapiyosun
Bana araştırmıyorsun diyen arkadaş ben 2.5 senedir borsanın içindeyim akademik olarak da kendimi yetiştirdim. Siz başkalarının lafıyla hisse almaya devam edin. Sasa patladığı gün ağlamayın sonra.
Ederinin 100 katından işlem görüyor hektaş
Evet hepsini bankadan yapiyorum ben.
Borsa uzmanı arkadaş sen nereye yatırım yapiyorsun ne önerirsin
HaNgi banka
Akbank işbankasi var bende baska hangi bankalarda olur bilmiyorum
burada misin bsey sorcam
Buyur
Rica etsem bı ulaşabilir mısın
Soruyu beğendim yazabilirsin
İstek attım mesaj gitmiyor sana
Uyarmıştım sizi. Sasa - 10 açtı bakın. Geçmiş olsun
@Esperance_ sictik evet
Ya siz parayi bir gün yatirip cekiyorsaniz zaten yatirmayin kac gundur sasa yuksek simdi düştüyse gider yeni sasa alırım zaten ocakta sasa 3 kat para vericek ben ne yuksekken bozuyorum ne de düşünce sasalari bozuyorum en az ocağa kadar bekleyecekseniz alın
Hayla yazamıyorum size
10 ile 30 tl olanlardan rastgrle bile alsan uzun vadede kazandırıyor
Bı ulasir mısın lütfen