Bana 0 faiz ile 5000 lira veriyor ben bu krediyi çeker altın alırım vadesi gelince 6000 olur zaten altını bozar 5000 i geri öder 1000 lira bana kalır 😀 neden bana beleşe para veriyor

Bana 0 faiz ile 5000 lira veriyor ben bu krediyi çeker altın alırım vadesi gelince 6000 olur zaten altını bozar 5000 i geri öder 1000 lira bana kalır 😀 neden bana beleşe para veriyor

Bankalar kesinlikle öyle değil merak etme :D Seni müşterisi yapıyorlar. Ayrıca enflasyon olayına gelirsek şöyle bankalar parayı merkez bankasından alıyor evet fakat merkez bankasından aldıkları politika faiziyle olan parayla geri ödüyorlar. Kendileri faizle verdikleri zaman çok daha fazlasını kitliyorlar müşterilere :) Bankalar en çok gelir elde eden şirketlerde mesela bakabilirsin :D
Fakat bildiğim kadarıyla çekilen krediyle artık yatırım yapmak yasak şöyle yapabilirsin bir tanıdığa sen bana para yolla ben sana bu çektiğim kredi de ki parayı elden vereyim dersin öyle yatırım yapabilirsin.
6 ay önce Akbank'da 7500 lira sıfır faizle kredi dağıtıyordu, aldım. Birkaç kişi üzerine de çektirdim. Aptalca hareketler banka açısından, denk geldikçe almak lazım böyle krediler
Cevap
2Cevap
Bu tutumu sen gibi nadir kisiler yapar. Cogu bedava para diye cekip cekip son model iphone icin, giymeyecegi kiyafet, bos belese harcar gider.
Herkesi kendin gibi bilmeyecek kadar akilli birine benziyorsun aslinda..
Banka hiç birşeyi boş yere yapmaz ☺️ Siz bide karşıdan izleyin
Banka senin ödeyeceğin faize mi kaldı. Seni onu bunu müşteri yapıyor işte
Akbank ta öyle bu tarz kampanyalar var
Banka zarar eder elindeki parayı 0 faize veriyor geri ödense bile enflasyondan zarar eder
sen onu birde bankanın arka planından izle :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?