Para & Ekonomi Bu dönemde yatırım yapmak riskli mi? arasADS01 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yatırım yapmak bu dönemde risklimi? Güncellemeler+1 yıl Geçti geçti keşkelerimizi atmadığı ız sürece sadece çenenizi yorarız Bu dönemde yatırım yapmak riskli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Johny_Sns Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Neye yatırcan mesela? Bitcoin sıkıntı mesela 0 5 Yorumla arasADS01 +1 yıl Aynı fikirdeyim şarteli kapatsa kimi muhatap alacaksın Yorumla Johny_Sns +1 yıl Borsa güvenilir uzun vadede baya getirisi var düşün derim Yorumla arasADS01 +1 yıl 6 7ay önce a4 kağıt ile ilgili bana nekadar büççen varsa a4kğıt al uçacak fiyatları söylemişti bir paketi 11 TL idi ben biraz soğuk karşıladım fazla değil 2 ay dolmadan 72 TL fırladı Yorumla Johny_Sns +1 yıl Öyle güzel para hemde elini opene 60 dan satardın 5 katı ile Yorumla Johny_Sns +1 yıl Varsa öyle tiyo düşünülebilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neye yatırcan mesela? Bitcoin sıkıntı mesela
Aynı fikirdeyim şarteli kapatsa kimi muhatap alacaksın
Borsa güvenilir uzun vadede baya getirisi var düşün derim
6 7ay önce a4 kağıt ile ilgili bana nekadar büççen varsa a4kğıt al uçacak fiyatları söylemişti bir paketi 11 TL idi ben biraz soğuk karşıladım fazla değil 2 ay dolmadan 72 TL fırladı
Öyle güzel para hemde elini opene 60 dan satardın 5 katı ile
Varsa öyle tiyo düşünülebilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!