Ben çok kredi kartı kullanmıyorum o yüzden banka kartı diyebilirim.

Ben çok kredi kartı kullanmıyorum o yüzden banka kartı diyebilirim.

Ben elimden geldiği müddetçe nakit yapıyorum alışverişimi bazen istisnai bir durumda banka kartını kullanıyorum, bana kredi kartı vermek istiyorlar ben korkumdan almıyorum şimdi bana demeyin paranız yeterli geliyor mu hayır, ama param olmayınca alışveriş yapmıyorum mümkünse şimdi diyeceksiniz zaruri ihtiyaçları onlarıda bir haftalık veresiye yazdırıyorum ne yapayım.
Bak dediğin gibi paranın banaka kart yükleyebilirsin orada da hep kalır alışverş yapmadın sürece paran gitmez taksit diye bir şey yok yüklersen harcarsın yüklemsen harcamasın kesinti yok yani sorun uzun olduğu için hepsine cevap vermedim ama kısaca yükle harca taksit yok borç yok karta olduğu kadar hatcarsın ve de ayn elde tutacağna karta bitiktir adı üstünde hesap kartı (banka kartı ) zirat bankasından al ptt ile gelir umarım anlamışsındır iban falan da var dana biri parada yolar sende para yolayabilirsin
Cevap
11Cevap
Banka kartıyla
Banka kartiyla nasil alisveris yapiliyor? Bunu soru olarak soracaktim siteye ama burdan sorayim. Bildigimiz maas kartimizdan mi ödüyoruz? Temassiz vs oluyor mu? Banka karti derken neyi kastediyorsunuz. Bazen nakit tasimak riskli geliyor bana. Kredi karti da istemiyorum ipin ucu kacar diye. Banka kartiyla ödeme nasil yapiliyor. Bilgi veren olursa sevinirim.
Banka kartı hesap kartı aynı şey temasız var ben zirat banka kartı kulanıyom fark şu banka kartında sen ya da başkası neyse yatırdığın parayı harcıyorsun paran biterse harcama yapamıyon kredi krta ise harcama liöitin var vs kısaca iyi bazen yatırıp kartan harcıyom bi nevi sanal kumbara düşün
@bjiazad yani maas kartimizdan farkli. Herhangi bir bankadan kart cikarttiriyorum ve ona kendim belli bir limit para yüklüyorum. Ordan ayni kredi karti gibi nakit para taşımadan ödeme yapabiliyorum dogru mu? Peki kredi karti gibi taksit yapma oluyor mu? Bir sorum da kumbara dedin mesela ben bunu birikim icin kullanabiliyor muyum? Her ay 1000 lira yukledim. O ordan birikse oluyor mu? Evde 1000 lirayi tutacagima karta yukleyeyim ve orada guvende olsun gibi dusundum de bir an
ipin ucu kacmamasi acisindan banka karti ama kredi kartinin da soyle bi avantaji var mesela anlik cok uyguna bisey gordun indirimli vs. alabilirsin ama banka kartında para yoksa alamazsin
Banka kartı ile alisveris yapiyorum kredi kartı olayı bana cok ters geliyor cunku paran o an yoksa gereksiz harcama yapmamalisin.
Sagolsunlar arkadaş dediklerimiz hani varya işte hepsi yalanmış vok sukurki gördük şu an borç içinde kartlar
Her ikisi de. Hangisi puan veriyorsa o an, onunla
Son 3 yıldır rutin günlük alışverişte sadece banka kartı kullanıyorum
Genelde banka kartı tercihim..
Hangisi denk gelirse elime
Kredinin limit doldu bankadan devam 😂
Banka kartı kredi kullanmıyorum
Nakit çalışırım. Nakit yoksa üzerimde kredi kartı.
kredi kartı avantajlı mı hiç kullanmadım
Yerine göre ;ikisi de lazım bence.
Banka kartı
Nakit...
Banka kartıyla
Kredi kartım yok banka kartı kullanıyorum
İkisiyle de
Banka karti
Karışık
Genel de mobil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?