Çok süper soru için teşekkür ederim @livaneli
Ülke ekonomisinden memnun musunuz?
Çok süper soru için teşekkür ederim @livaneli

Bana fikrimi soracak olursanız ben hiç memnun değilim görselde koyduğum fotoğrafta, Kocatepe tatil sitesi Alanya'da yazlığımız var parka oturdum, aldığım 3 tane şey 30 lira para verdim.
Çocukluk döneminde 15 liraya dünyanın yiyeceğini içeceğini alırdık
#GeceMuhafızı
03 Kasım 2022 Perşembe Saat 15.30
Çoğu kişi doğru düzgün alışveriş yapamıyor. Görüyorum markette. liyakati olmayan yönetimler halka acımıyor dünyanın kötü yönetilen ülkelerinin hepsi böyle
Kesinlikle öyle
Brezilyaya gittim eşimin işi için 1 hafta. Aynı Türkiye gıda pahalı araba fiyatları çok yüksek, zenginler çok zengin fakirler perisandan da perişan rio de jenerio'da kaldık şehir merkezi güzel ama yüksek tepelerde oturanların yolları toprak ve engebeli hiç bir yol aracı girmemiş oraya. Çocukların üstündeki giysileri toz bezi yapmazsın. zenginler bu fakirleri görmezden geliyor. Dünyanın kakao rezervi brezilyadan karşılanıyor çok ihracatlari var ama eşit paylaşım hakları yok.100-200 milyon kişinin geliri bir kişide olmaz olmamalı. hicbir dinde inançta bu ahlaksızlık yok
Anlıyorum işte her bölgenin her yerin ayrı bir şeyi var
Eğer izlersen George carlin amerikanın gerçek sahiplerini izleyin. bu video 2000 yılı başlarından kalma. yeni dünya düzeninde acımasız kapitalistlerin yönetimi var.
Doğrudur teşekkür ederim
Hayır Tabiki de Memnun Değilim Memnun Olan Zır Cahildir Veya Zengindir Nesinden Memnun Olalım Be her şey Her gün gün geçtikçe Kafasına göre fiyatlar yükseliyor Devlet de Utanmadan Vergileri Yükseltiyor Devletten de bu ekonomi den nefret ediyorum
Hayır işin en kötü tarafı enflasyon %85 açıklanıyor ama vergi ve harçları gelen zamlar %122
Bu soruya evet diyecek kişi yoktur diye tahmin ediyorum
Aşağılarda gördüm ben ☺️
Cevap
10Cevap
Ekonomi şu an iyi gadası. Asıl zamlar yılbaşından sonra gelecek. Şimdiden stok yapmak iyi olur
Kötünün iyisi
1 kot pantolon 1 kazak aldım bugün 600 TL verdim rezalet resmen
Ben şu yediklerime 30 lira para verdim önceden 30 liraya dünyanın dönerini yiyordum haklısın
ülke batti yaa dogalgazi krediyle odeyebilcekmisiz harika degil mi 🤣🤣🤣
Tabii ki uçuyoruz ver mehteri
Evet memnun değilim ancak şu an küresel bir kriz var tüm dünya da durum bu şekilde. İnşallah daha da kötüye gitmez ve bir an önce düzelir.
Bağımsızlık mücadelemizin bedelini ödüyoruz tabi anlayana
Bana memnun olan bir insan gösterir misin
Bak aşağıdaki yorumlardan memnun olan varmış
İlla çıkar 1 2
Hayirrrr tabiki memnun degilim. hemde hicccccc
Ama bak ne kadar çok memnun olan arkadaşlarımız var hadi el sallayalım zevk alıyorlar
Ciddimi hahaa
Yorumlara baksana
Ben memnunum hatta biraz daha zam gelse iyi olur
Zevk veriyor diyorsun yani güzel güzel
Asla memnun değilim
Zaten kimi memnun olur ki
Memnun olanın aklı yoktur.
Çokkkk sorma.
😂😂
Değilim
Teşekkür ederim
Memnun değilim