Maalesef ekonomi kötü değil, kötü ve kötü bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Maaşlar ne kadar artarsa artsın. Bu ülkede enflasyonlar ve zamlar çözüme kavuşmadıkça, Türk halkı refaha kavuşamayacak gibi görünüyor. İktidar ve iktidar dostları durumun korkulacak bir noktada olmadığını ve Türkiye'nin geliştiğini söylüyorlar. Ben dahil milyonlar gelişme göremiyor. Giderek artan ekonomik yük, halkın iflahını kesiyor. Türk halkı bunun farkında değil mi? Farkında ama halkımız hâlâ durumdan memnunmuş gibi yapıyor ve desteklemeye devam ediyor. Ekonominin sorumlusu hükümet değil, iktidar değil. Bunun sorumlusu, ne olursa olsun oy vermeye devam edenler, destekleyenlerdir. Siz seçtiniz onlar yaptı ey Türk halkı! Şimdi tüm yazılanları unutun. Ben ekonomiden, hükümetten, iktidardan memnunum. 2023 seçimlerinde oyum AKP'ye! Nokta...
Eğonomi eiiiiğğğeee gidiyyyoğğğğ! Ben bunu bilioooommğğğ. Eiiyeee getmiyyyeyyydi dolar artmazdı. Dolar arttı ki ehracadımızı beğendiler. Bu yüzden dolar arttı ki daha çoğğğ sadalım.
Biz bu yola kefenimizle çığğğdığğğ. Durmağğ yoğğğ yola devam.
Hiç memnun değilim. Bu hükümet yol inşaat tünel köprü yapmış olabilir, ama ekonomiyi aldığından daha kötü hale getirdi, fakir daha fakir, zengin daha zengin oldu. Bir taraftan dolar alan ahlakduz derken diğer taraftan ihaleleri hala dolara endeksli yaptığını görüyoruz… 😎