Bulaşık çamaşır ve buzdolabı 3 lü paketler oluyor alayım evde dursun garantisi açılınca işliyormuş , şimdi 30 bine almazsam 2 sene sonra 70 e Alcam belkide , çeyize Dair en önemli şyler bunlar diye düşünüyorum çok zam gelecekmiş bir şey olur mu mantık lı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMantıklı kesinlikle yeriniz varsa araştırıp güzel olan modelleri güncellerini alın derim 👍🏻 çok fark ediyor 2 yıl önce 3 parça aldığım fiyata şimdi sadece buzdolabı alınıyor hayat şartları işte maaşımız 3 kat artmaz ama eşyalar uçuyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ya :( para hesabımda duruyor da noluyor. Mesela şu an örnek kahve makınesi falan alamam garanti hemen başlıyor , ama beyaz eşyada öyle değil dursun yani allah korusun evlilik vs de olmazsa en kötü satarım
- +1 yıl
Bunu bir bayi ile konuşun ben Perşembe günü çamaşır kurutma makinesi aldım şu tarihe kadar kurulum yapılırsa şu fiyat şeklinde konuşuldu. Yeni sistem değişmiş olabilir. Eskisi gibi taksit imkanları da kalmadı hayat kolaylaşmak yerine zorlaşıyor gitgide. Hesaptaki para hiç olur benden söylemesi. İnsanlar motorsiklet veya araba alıp evlenirken satıyor ki parası değerini korusun diye. 3 ay önce 4.350 TL aldığım Airfryer simdi 10 bin TL yi geçmiş şok oluyorsun görünce.
Soran+1 yılHey maşallah yani :// bi Arçelik ile görüşeyim ben beyaz eşyada Arçelik iyidir dimi? Mağaza da da bekletiyorlar
- +1 yıl
Ürünlerin modellerini araştırın ger ürünü iyi değil modellerine göre fark var. Benim 3lü set Bosch kurutma Siemens. Airfryer da Philips aldım. Yerli marka diyorlar ama neredeyse aynı fiyatları o yüzden Bosch veya Siemens tercih ediyorum malzeme kalitesi var bariz. Zaten Bosch ve Siemens de Türkiye'de üretiliyor artık eskisi gibi kaliteli Alman üretimleri yok olanları da aşırı pahalı.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tavsiyen için yani bosh ya da siemens mi al diyorsun? Benım aklımda Arçelik vardı ne biliyim :)
Soran+1 yılKalitesiz almayım
- +1 yıl
Yani bütçenize göre fiyat/performans seçimi ben hep öyle yaparım gücümün yettiği en iyisini almaya çalışırım. Arçelik Beko nun da güzel ürünleri vardır ama modellerini iyi seçmek gerekir. Bir de şikayet var sitesinden bakınca plastik kolu kırıldı motoru arıza yaptı gibi şikayetler fazla oluyor yerlilerde onlardan uzak durmak gerekir.
- +1 yıl
Arçelik Beko Grundig olan kurutma makinelerine baktım almadan kapakları çok kalitesiz plastik ürün esniyor kırılacak diye korktum resmen incelerken. Bosch ve Siemens kapağında bile farkını hissettirdi aynı özellik olan ürün sadece marka farklı Siemens daha uygun olunca Bosch yerine Siemens tercih ettim hesabıma uydu peşin fiyatına 9 taksitle. Siz de taksit yapın ödemesi de rahat olur acil durumda birikiminiz kalır veya altına çevirin
Soran+1 yılDün gittim bosch a , bazı modeller de öyle kurulumsuz yapabiliyorlarmış diğer modellerde kurulum şartmış veya kurulum olmasa bile sen kurdurmak istediğin zaman fiyat farkı ekleniyormuş o eskidenmiş. Kadın dedi size jest olsun Kasım ayında mediarmarket vs siteden girin alın evde dursun dedi
- +1 yıl
Aynen bayilerde işler değişmiş ben aldığımda bayi tanıdık vasıtasıyla bulduk ve yaklaşık 9 ay bayinin kendi deposunda kaldı ürünler 9 ay sonra kurulum yaptırdık. Tanıdık bulursanız onlar belki yardımcı olurlar. Ama pandemi sonrası işler çok karışık fiyatlar yerinde durmuyor servislerde de fiyatlar değişken oluyor kesin bu sebeple artık fazla bekletmiyorlar sanırım. Modelleri dediğim gibi kendinize uygun seçin siemens veya bosch aynı modelleri var hangisi uygun gelirse onu tercih edin servisi herşeyi aynı geri kalan.
Soran+1 yılValla benımde böyle olunca kafam karıştı açıkçası elimde patlasın istemem yani acaba önce mutfak İÇİN mi başlasam kenara atsam , mesela tencere seti vs derken bilemedim
- +1 yıl
Kurumsal firmalar ile görüşün Mediamarkt, Teknosa, Vatan gibi bunlarda kurulum süre şartı olacağı sanmıyorum. Mutfak da alınır ama beğeneceğiniz her yere yakışabilecek ürünleri alın karaca bio diomond seti ve fisler düdüklü gibi ürünler mesela.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şey olmaz düşüncen güzel de lakin DV’de kalabalık etmemeli aldığın yerin deposunda dursa sen sadece ücretini ödesen
133 Yorumla
Soran+1 yılYa mağazalar en fazla 6 ay saklıyor Arçelik mesela öyle çok saklamıyorlar , bende bir süre mağazada bekletip sonra eve mi aldırsam
- +1 yıl
Kurulum yapılınca garantisi işler ise al yani alacağın beyaz eşyaların da bu konuda satıcıdan bilgi almalısın
- +1 yıl
Yani böyle de yapabilirsin
Garantisi için kurulum olunca garanti başlar diye sözlü yapılı evrak almalısın
Soran+1 yılDün gittim bosch a , bazı modeller de öyle kurulumsuz yapabiliyorlarmış diğer modellerde kurulum şartmış veya kurulum olmasa bile sen kurdurmak istediğin zaman fiyat farkı ekleniyormuş o eskidenmiş. Kadın dedi size jest olsun Kasım ayında mediarmarket vs siteden girin alın evde dursun dedi
- +1 yıl
Günaydın hayırlı sabahlar
- +1 yıl
Kurulum olacağı zaman mı garanti olur yani
- +1 yıl
Ev büyük veya boş bi oda varsa ayarla o odaya da koyulabilir yani kurulum olacağı zaman servisi ararsınız
Soran+1 yılGünaydın evet öyle dedi , aldık ya cihazı kurulum şartmış o an. Bazı modeller de öyle yokmuş bi buzdolabı gösterdi mesela 15 bin, şu an alırsan kurulum farklı 600₺ 15.600 e gelecek 4 ay mağazada bekletirim sonra eve alırsın dedi
Soran+1 yılHanı sen kurulum yapmasan Da ileride fiyat farkı yansıtılıyormuş kafam karıştı
- +1 yıl
Uygun kaliteli uzun ömürlü almalısın bence rengi gri olsa daha iyi güzel olur beyaz da siyah leke farklı renkler belli olur
Soran+1 yılBeyaz eşyada bosch diyorlar. En düşük buzdolabı fiyatı dün baktım mağaza da 12 bin :/ daha bu ay 2 bin zam geldi ve gelecek ay %7 zam gelecek dedi kadın
- +1 yıl
İlerde kurulum yapılırsa ayrıyetten üçret alırsa ufak bi üçret önemli değil bence ama zam olmadan kısa zamanda almalısın
- +1 yıl
Başka markalara da bak istersen illa o tarz alacaksın diye değil
- +1 yıl
Birikim varsa peşin al taksit de yüksek fiyat çıkar
Soran+1 yılPeşin fiyata 9 taksit diyordu. Benım arkadaşım Samsung Dan aldı 3 beyaz eşya 28 bine 4 gün önce , banada attı modelleri kapalı kutu evde bekletıyor. Ama Samsung bılemedom
- +1 yıl
Bana mesaj atma imkanın olursa yazabilirsin
- +1 yıl
Araştır yorumlardan kalitesini her ürünün öyle karar ver bence
- +1 yıl
Samsung da iyi
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız İÇİN çok sağolun :) mesela 2 sene evde beklese 3. Sene evlensem :D bi sıkıntı olur mu ki? şu an hayatımda biri var 1.5 sene ama evlenmemız 2 seneyı bulur rahat çünkü borçları var ve işini yükseltmesi lazım
- +1 yıl
Özellikleri de uygun olsun ki yiyecekler de bozulma olmaz araştır bence
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah o vakte kadar borçsuz peşin ödemeler düşünün ortak kararlar alın ama kadın mutfak da beyaz eşyayı kadın seçmeli diğerlerinde ortak seçim daha iyi olur ama ne alırsanız ortak olsun birlik beraberlik iyidir ve birikim yapın bence
Soran+1 yılBende birikim var baya , erkek arkadaşım da arabası var onunla uğraşıyor tek birikimi o yani, şu an evlensek çok sorun yaşarız diyor elinde para kalmıyor çünkü , ama benimde bir kız olarak çeyizlik hiçbirşeyşm yok annemle yaşıyorum ben annemde diyor paranı harcama dursun biriktir o gün gelince alırız diyor ya ama para eriyor hesapta zamlanıyor :S acaba diyorum mutfak şeylerini mi alsam kenara atsam? Çelik tencereler vs gibi
- +1 yıl
Sen üstüne düşeni yap al kız yararı olarak ama o kişide üstüne düşüne yapıp alsın birikim yapsın harcama yapmasın gereksiz
Soran+1 yılErkek arkadaşım bütün parasını arabaya harcıyor valla 1 sene önce 50 bine aldı arabayı BMW e34 varya , sımdı pıyayası 200 bine geldi, ama bir kaç parçasını yeniliyor yanı katma değer dediğimiz şey , tabi kredi ile aldı toplasan şu an 60 bin borcu var işte , araba tamamlanınca ya satacak ya da kenarda duracak o araba, banada kızıyor paranı kenarda tutma diye araba al diyor, annem çok şey bi kadın paraya düşkün tutucu herşeyime karışıyor , birlikte ufaktan alalım bile dedik sevgilim ile , geldi karıştı alamazsın sözlü olmadan dedi kaldı öyle ,,, anlayacağın annem sıkıntı biraz :/
- +1 yıl
Sen çalışıyorsun ne kadar güzel birikim var ama o kişide birikim yapmalı elini taşın altına kpymalı bence nasıl olsa sevgilim çalışıyor birikim yapıyor diye ben birikim yapmasam da olur diye düşünmesin böylesi çok yanlış olur
- +1 yıl
Bana göre annen haklı araba varken iyiyse de idare etsin her zaman da araba için masraf etmesin koysun kenara hastalık var ki para ihtiyacı geeek zor durumda
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz haklısınz valla benım erkek arkadaş ta para biriktirmeyi sevmiyor mal almayı kenarda tutmayı seviyor para eriyor diyor ticaret kafası fazla var kendisinde. Şu arabayı iyice toplasın bi ondan sonra zorla parasını alacam atacam ben kenara o yapamıyor çünkü :D ama en azından araba aldı :) bak benım şu an ayıptır söylemesi 160K var ama bu para ile toplasan bi ev şu an zor dizerim
- +1 yıl
İnsan önce işi gücü varsa yuva kurumak ise sıfırdan başlamak için karşılıklı el ele verirse kim tutumlu ise onun sözü ile hareket etmeli maaşdan ne kadar kalıyorsa altın hesabına konulmalı bence eşya mı alınacak zam olmadan yüksek fiyatlı olanlar alınmalı ufak tefek şeyler de sonra alınır zaten
Altın bilezik takı ne takarım diye düşünerek birikim yapmalı bana araba alıp modifiye edeceğim gezeceğim diye harcama yapması boşa para harcama olur önce yuvası için mücadele etme sevgi vardır ama bunu göstermeli her durumda
Sen çalışıyorsun diye güvenerek parasını savurmamalı gereksiz yere
Dediğim gibi hastalık olur işsizlik olur insan haliki birikim varsa zor günlerde faydası olsun diye birikimden faydalanır
Hem birikim yaptıkça ilerde evde alınır - +1 yıl
Zorluk çektim bende birikim yap ev al öde derken farklı sorunların üstesinden gelip biraz rahat ettim seneye nasip olursa inşallah araba almayı düşünüyorum bende lakin öncelik birikim kısıtlı harcama yapmak bende senin gibi annemle yaşıyorum işimden hayatımdan memnunum da geçmiş de iyi kötü sorunlar oldu sevgilik evlilik gibi sma yanlışlardan kurtuldum artık güzel hayatım için nasip kısmet hayırlısı diyorum
Soran+1 yılÇok haklısın valla , ama şu an 60 bin borcu varken elinde durmuyorken para üstüne gitmek istemiyorum erkegın üstüne gidince kaçıyor ben su kredisi borcu bitsin ozaman konusucam zaten yönetmeme izin veren birisi , ip ile çekiyorum borçları bitsin de ondan sonra olmadı kenara altın alıp atarız onla annemden gizli birşekilde çünkü annem çok mudahıl oluyor bana herşeye karışıyor , ınsallah sızın ıcınde hayırlısı olur allah gönlünüze göre verir amin
- +1 yıl
İnşallah diyelim ama lütfen yüz verme
Lütfen borcunu bitir birikim yaparsak düzenli olarak hayatımız olacak ise borç etmeyecek durumda olunca o vakit düğün yaparız eğer huzurlu yuvamız olacaksa borcun olmamalı azmini mücadeleni göreyim araba değil diğer yatırım harcamaları değil beni önemse hayatında istiyorsan diyerek konuşmalısın
Annen ile her konuyu paylaşma zaten annen sağlıklı yaşasın üzülmesin kafi sorunları kendi aranızda çözüm olursa olgunluk o zaman olur büyüklerden yardım almak değil asıl onlara karşı örnek kişiler olun mutlu olurlar o zaman
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yok zaten o anlamda yüz vermem okadar biriktirdiğim parayı harcatmam, sadece sabır ile beklıyorum işini yükseltmesini bekliyorum daha 26 yaşındayız bu arada. Biraz para kazanması lazım ki güzel birikim yapsın, zaten arabayı satmaz , artık normal birikime geçeriz bir şekilde :)
- +1 yıl
İnşallah diyelim hayat zor evlilik anlaşmak zor
Mühim olan da kafınjn erkeğin eşlere karşı saygı sevgi dolu olması hayırlı birer eş
+1 yılEvleneceğin zaman yakınsa mantıklı fakat yakın değilse mantıklı değil çünkü eşyalar eskir ve modası geçer. Daha yeni modelleri almak varken neden eskileri kullanasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKafadan bi 2 senem var şu an hayatımda biri var , kapalı kutu duracak evde çokta eskıcegını sanmıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
13Cevap
+1 yılAbartmasan mı evleneceginin garantisi var mi, satarim falan demissin ikinci el diye geçecek hurda parasına satarsin anca
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ne alınabilir
Soran+1 yılBaşka
- +1 yıl
Küçük ev aleti, yorgan yastık tarzi şeyler olabilir. Bunlarin modasi pek olmaz ihtiyaç bir de
+1 yılModası geçer garanti süresi dolar eskir paslanır VS sen parasını altına bağla illaki ozaman yeter
14 Yorumla
Soran+1 yılGaranti montaj yaptırınca başlıyor dediler sordum arayıp
- +1 yıl
Ozaman olur ama birde boyasının soyulma paslanma durumu var
Soran+1 yılKapalı kutu da bu olur mu ya? Bilemedim :/ bosch Dan alacağım
- +1 yıl
Arkadaşa aldık 1 ay oldu evleneli 6 ay önce dolabını aldık sorun olmadı kapağında ufak Bi darbe vardı değişim yaptılar kurulum yaparken 2 sene biraz uzun yine de siz bilirsiniz
+1 yılPahalanmadan almak mantıklı beyaz eşya çok modası geçen şeyler değil ama kaliteli marka olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBosh ve siemens diyorlar
- +1 yıl
Beyaz eşyada Bosh dan şaşma...
- +1 yıl
mantıklı bencede... hayırlı olsun 🙏
Bence alabilirsin mantıklı ama daha iyileri çıkar diyenleri de dinlemek lazım.
010 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyilerini beklerken olacak 70 bin :/ evlenmek çok zor artık
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten. Birde benım annem benım para harcamamı istiyor sımdıye kadar almıştım çeyiz için hiçbirieyşm yok ya. Diyorum bırsey alayım edeyim yok diyor zamanı gelınce direk nakit verirsin edersin diyor. Babam ile şimdi alıcaz (anne baba ayrı) babam farklı sehırde. Diyorki sen dur baban alsın. Ya babamda evlenecek onunla kendı hayatı var. Destek olmaya çalışıyor. Erkek arkadaşım da şu an borçları var çok , en azından ben üstüme düşenleri yapmak istiyorum 0 yanı çeyiz için aldığım bir şey birde yılbaşında çok zam gelecek herşeye ne biliyim 3 önemli şey dursun istedim öyle :) annemden gizli
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim pekı kız tarafı başka ne alır :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim cokkk:)
+1 yılevin o kadar büyük mü ya. hem ya evlenmezsen?
00 YorumlaEvlenirken çat diye 1-2 ay içinde alıp bükülmektense evvelden al
00 Yorumla
+1 yılHayır mantıklı değil, modeli geçiyor. Altın al daha iyi gerektiğinde bozdurursun
00 Yorumla
+1 yılBunu zaten millet yapıyor alıp eve getirmiyor dükkanda bekletiyor sor bi
00 Yorumla
+1 yılŞöyle akıllı bir kıza denk gelemedim buna yanarım 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen öyle yapmıştım evlenmeden önce ama ben mağaza da beklettim
06 Yorumla
Soran+1 yılMağaza en fazla 5 ay falan bekletıyor ya ya da önce mağazada bekletip sonra mı eve aldırsam
Cevap sahibi+1 yılYani akıllıca bence her şekilde de karlı çıkarsın evde koyacak yer varsa evinde dursun
Soran+1 yılBen kız olarak üstüme düşeni yapayım cidden evlenmek çok zor borç ile evlenmek istemiyorum en azından biraz bir şey alayim gerisinde erkek tarafı halleder yani. Pekı bu 3 eşya harici eve ne konulabilir? Garantisi işlemeyecek ve kız ın alabileceği
Cevap sahibi+1 yılValla kız tarafı ne alır erkek tarafı ne alır onu bilmem bu üçlüye belki bir televizyon eklenebilir bırak gerisini de erkek tarafı alsın
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi mantıklı bir yatırım olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şey değişiyor. Evliliğe çok varsa pişman olursun.
00 YorumlaGerek yok mağazalar zaten senin için bu işlemi yapıyor boşuna kira verme eve
08 Yorumla
Soran+1 yılHangi firma? Çünkü en fazla 5 6 ay tutuyorlar
Soran+1 yılNe kadar süre tutabiliyoruz Arçelik
Soran+1 yılAA iyiymiş valla , pekı bırsey dıcem kalite Li mi Arçelik? Yoksa başka marka mı bakayım
Soran+1 yılSordum mağazaya 2 ay bekletirim. Dedi
+1 yılMantıklı ama o zamana kadar o modellerin daha iyileri çıkabilir.
00 Yorumlaaynı şeyi düşündüm iki gün önce
01 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz ya
Evlilik varsa ufukta al ama yoksa gereksiz
00 Yorumlabence al evleneceğin kesinse
00 Yorumla
+1 yılAferin zeki kız sana talibim
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, çünkü her yıl daha iyileri çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları kız tarafimi aliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş evet mesela televizyon ve salon erkek tarafı diyorlar
Soran+1 yılYatak odası mutfak ve 3 beyaz eşya da kız diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBizde ise çok başka ya buzdolabi çamaşır makinesi falan erkek aliyor kadin tarafi ise bulaşık makinesi yatak odasını yapıyorlar 😁
Soran+1 yılValla herkes bir şey diyor :d ben üstüme düşeni yapayım da gerisini erkek tarafı halleder
Cevap sahibi+1 yılValla bunlari sen alacaksan gel biz evlenelim seninle aday yoksa 😁
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 bin çok iyiymiş bu arada hayatım, mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO parayla yatirim yapsan peki
00 Yorumla
+1 yılYa hiç evlenmezsen
01 Yorumla
Soran+1 yılSatarım ya da kullanırım anne evinde napalım
+1 yılBence mantıksız ya modası gecerse
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben öyle şeylere çok takılmıyorum beyaz eşya onemlı değil o kadar ama bi çanak tencere falan olabilir tabi moda olarak
- +1 yıl
Beyazesyada geçer ya
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıksız
00 Yorumla
+1 yılYer problemin yoksa mantıklı
00 YorumlaAl uygunsa
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantıklı
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Beyaz eşyalarımı alıp evlenene kadar evde bekletmek istiyorum, mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler