2018 yılında askeri ücretle 1023 adet kola alabiliyorduk.
2022'de ise askeri ücretle sadece 234 tanecik kola alabiliyoruz...
2018 yılında askeri ücretle 1023 adet kola alabiliyorduk.
2022'de ise askeri ücretle sadece 234 tanecik kola alabiliyoruz...
Kısa ve öz ; 2023'ün Haziran ayına kadar ekonomik olarak olumlu gidişat kendisini hissettirecek.
Türkiyemiz ; Sömürgeci ve gayri meşru kazancı olup, terör ve ekonomik saldırılar ile gizli ve de açık ambargolara, darbelere uğramayan ülkeler'den biri olmadığı için küresel sıkıntılardan daha çok etkileniyor. Bir çok siyasi lider neden şu an'ki mevcut hükümetin lideri'ne karşı düşmanca tutum, açıklama ve benzer niyetteki liderler ile ortak adım atıyor'un sorusunu kendimizce sorduğumuzda anlayabiliriz gerçekleri ve çektiğimiz sıkıntıların sebeplerini.. Sıkıntıların artması iyi değil, ancak zorluklar hat safaya çıktığındaselamete ulaşmanında yakın olduğu gerçeğinide unutmamak gerekli.. Hayırlısı.
18 yasinda kola ile büyümüs Z Kusagi kola pahallanmis, icemiyormus. Babana sor bir zamaninda dünyada, Avrupada ekonomi krizi yokken, babanin partisi neden deprem yardimlari ile maaas ödemis?

Tabi, 6 li masa ve keMAL kurtaracak Türkiyeyi bizde biliyoruz.
Cevap
12Cevap
O kadarda değil 😂
Asgari ücret 2020tl iken 5tl idi 404 adet alabiliyorduk.
şu an coco cola 25tl olmuş marketlerde 240 adet alabiliyoruz.
Bu durumun sebebi dış minnaklar!
Tamamdır ülke kurtulmuştur 😂
O kadar da abartma istersen. 2.5 litre kola ne zaman 2.5 lira idi biliyor musun? 15 yıl önce falan o zamanları da sen bilemezsin.
Ben 2004 doğumluyum, 2010'da çocuktum, o yılları bizzat yaşadım yani , o zamanlar tl dolar kadar değerliydi, ülkede mükemmel bir alım gücü vardı.
İyi de ben onu demiyorum ki.
2010'lu yıllar böyleydi, o zamanlar düğünlerde insanlar yüzlerce 5 tl dağıtmak yerine dolar dağıtıyorlardı çünkü 1 veya 2 birim kağıt paramız yoktu, yani dediğim doğru. Son 4-5 yılda ülke Avrupa seviyesinden Suriye seviyesine düştü.
Her şeyden kısabilin ama yeme içmeden kisaman.. işimiz zor 23 liraya 1 tane süt alın burada yani Kıbrıs ta.
3 5 yıldır ilk defa mı kola alıyorsun bu fiyata gelene kadar kaç defa zamnlando
Önceden tüketiyordum da şeker dişleri bitiriyor ve şekerin daha bi çok zararını duyduktan sonra bıraktım önemsemiyorum
Arkadaşlar sorun kolanın zararı mı? Sadece kolaya mı zam geldi yararlı yararsız her şeye geldi. Siz de içmeyiverin yeğenim diyen dayilara döndünüz ya
İçen içsin sadece önemsemediğimi belirttim o kadar
Askeri değil asgari Haziran'da oyunu iyi birisine verki düzelsin
İlk oyumu Cem Uzan'a vereceğim.
İlk turda kimse veriyorsan ver ama ikinci tura kalırsa kime vereceksin
Akp ve Kemal dışında herkese okeyim, ortak aday çıkarmamız lazım...
Diyelim ki Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ikinci tura kaldı kime vereceksin
Büyük ihtimalle Mansur Yavaş aday olur ama
Gönlümden geçen 2 isimden birisi o, umarım keMAL aday olmaz, olsa bile kazanamaz gibime geliyor. .
Sanki maaşlar 5 sene öncesinin cimrilik yapmayın bir kola da alın yani
Şükredeceksin ki müslümanlar daha çok çalabilsin.
Birilerine göre ülke uçuyor 🤣🤣🤣
Ülke harika ben Tayyibe oy vercem yine 😂😂😂
Yakında 40 TL olur
Kanalizasyona doğru.
Battı ülke.
sorun yok
Abazan olmaktan başka hiçbir vasfı olmayan bir koyundan beklenecek maks cevap...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?