Hükümet Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemini bırakıp ÜRETİME DAYALI MEVDUAT SİSTEMİNİ KURMALI , NEDEN Mii?

Mağlumunuz kkm bir işe yaramadığı gibi hazineye ağır yük getirmiştir , resmi verilerde enflasyonun %80 oldugu bir ûlkede en büyük yatırım aracı ürünlerdir ( mql ) , krizi fırsata çevirmek adına ilk etapta faizleri yükseltip yurt dışına akan döviz musluğunu kısarsak doları 6 tl civarlarına indirebiliriz buda vatandaşı tl almaya teşvik edecek çünkü kimse zarar etmeyecek , ama tam bu sırada ÜDM sistemini kurup vatandaşa enflasyonun %40 oldugu yerde tl alsanız , dövizde alsanız paranız erir en iyisi paranızı ÜDM yatırın kendi ürünlerinizi kendiniz seçip üretin ürettirin. Mesela benim 100.000 tl param var , ağır baş hayvan ürettirebilirim , tahıl ürettirebilirim , hububat ürettirebilirim , alkol , cikolata , şeker , demir celik ürettirebilirim , fabrika üretebilirim , borsada yatirim yapar gibi üretim yapabilecegim. Yani sistemin temel amacı herkes önce ihtiyaci olanı kendisi üretecek , fazla olanı satacak , balık vermeyecegiz , balık tutmayı öğreteceğiz vatandaşa. Yurt içi döviz mevduatı 213 milyar dolar , Kkm yatırılan tutar da 1.4 trilyon tl yani toplamda 5- 5.5 trilyon tl gibi devasa bi milli üretim potansiyeli olacak.
Hükümet Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemini bırakıp ÜRETİME DAYALI MEVDUAT SİSTEMİNİ KURMALI , NEDEN Mii?