Para & Ekonomi Neden hava alanında her şey daha pahalı? Slanur04 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Otogar veya daha çok havaalanında niye her şey diğer yerlere göre daha pahalı, bunun sebebi nedir acaba? Neden hava alanında her şey daha pahalı? Cevapla Nedir Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İki liraya tuvalete gider musluktan içerim. Yapacak bir şey yok :/ 1 0 Yorumla
447777 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl İşin kötü yanı pahalı olunca çok istek geliyor 🙂 1 0 Yorumla
SeyidPak Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alternatif ve rekabet yokmuş o yüzden yüksek fiyata satış yapıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fakirler zaten uçak kullanmıyor diyedir belki 😁 Emin ol o parayı veren birçok insan var diyedir belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Konum farki oralarda alışveriş yaptım mi bı sefer yapiyosun. bide döner sermaye açısından dusunulmus.. yani bişey alınmıyor kısacası oralardan 0 0 Yorumla
Hayek_von_Mises Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çünkü bu tip mekanlar bulundukları konuma göre tekeldir ve rekabete açık değildir. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Böyle fiyatlar yalnızca havaalanında oluyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İki liraya tuvalete gider musluktan içerim. Yapacak bir şey yok :/
İşin kötü yanı pahalı olunca çok istek geliyor 🙂
Alternatif ve rekabet yokmuş o yüzden yüksek fiyata satış yapıyorlar
Fakirler zaten uçak kullanmıyor diyedir belki 😁
Emin ol o parayı veren birçok insan var diyedir belki
Konum farki oralarda alışveriş yaptım mi bı sefer yapiyosun. bide döner sermaye açısından dusunulmus.. yani bişey alınmıyor kısacası oralardan
Çünkü bu tip mekanlar bulundukları konuma göre tekeldir ve rekabete açık değildir.
Statünüzü ispat etmek için varlar.
Böyle fiyatlar yalnızca havaalanında oluyor.
Başka alternatif yok almaya mecbursun
Turistleri kazıklamak
Ohahaha bu gerçek mi
İnanmıyorum
Gidişat Berbat
Acaba niye
Baya pahali