Küçük bir yerde,2 yıllık okuyorum. Harçlığımı çıkarabilmek istiyorum. Fakat küçük bir ilçe olduğu için çalışabilecek bir yer yok. Nasıl para kazanabilirim?
(Sapık saçma işler bana ters. Alnimın teriyle kazanabilmek istiyorum)
Küçük bir yerde,2 yıllık okuyorum. Harçlığımı çıkarabilmek istiyorum. Fakat küçük bir ilçe olduğu için çalışabilecek bir yer yok. Nasıl para kazanabilirim?
(Sapık saçma işler bana ters. Alnimın teriyle kazanabilmek istiyorum)
Alım satım yapabilirsin bişi aldın onu biraz elinde beklet sat iyi para var bozuk bişi eline geçtiğinde kendin onarırsan iyi kar bırakır özellikle içinde bi eleman değiştirirsen
Öncelikle dipnotunu çok takdir ettim.
üniversitede parti time olarak cafe, çay bahçesi gibi yerlerde komilik, garsonluk yapabilirsin. ya da düğünlerde salonlarda üç dört saatlik servis elemanı gibi eleman arıyorlar, orları kosturabilirsin.
İltifatınız için teşekkür ederim. Böyle bir şeyler -düğün için, servis elemanı gibi olsun- orada pek yok. hatta kafeleri var da, gerçekten çok kötü. Ortamından hiç hoşlanmadım. o yüzden inan ki ne yapacağım bilmiyorum
Başvurdum aslında ama utandım öğrenci işlerine belgeyi teslim etmeye 😓
Cevap
3Cevap
Adımsayardan da üç beş kuruş kazanırsın attığın adımları paraya çevir kendine abur cubur alirsin
Market veya magazada parttime iş veriyorlarsa oraya baş vur
Küçük bir yerde iş sıkıntılı bulamazsın
harçlık mahiyetinde yardımcı olmak isterim
Ne okuyorsun?
Harita kadastro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?