Para & Ekonomi E-ticaret işi nasıl? Param olsa şu işi yapardım dediğiniz planlar var mı 🤺🖐️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor param olsa şu işi yapardım dediğiniz planlar var mı 🤺🖐️? eticaret işi nasıl? Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl uppp E-ticaret işi nasıl? Param olsa şu işi yapardım dediğiniz planlar var mı 🤺🖐️? Cevapla İş Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Param olsa pazarlama yapardım ürün gibi 0 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl E-ticaret işi bayaa emek ister. Ürünleri editlemen giriş yapman fiyat güncellemen vs vs hepsi büyük zaman alır. Ama başarabilirsen kaymağını yersin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yazilimdan anlıyorum. daha cok kafami kurcalayan sey ne satacağım? Yorumla Mickywomen +1 yıl Piyasayı araştır. En az ne satılmıyor ve neye ihtiyaç varsa düşün ve ne olacağı kanaatine varırsan onu sat. Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. karadeniz de ozellikle firtina deresi uzerinde bir arsam olsaydi butik bungalow bir otel insaa etmeyi dusunurdum 0 0 Yorumla
Siversahin Takip Et Xper 1 Yaş: 32 5 ay bu ülkede ticaret her zaman kazandırır. hele dünya bu kadar dijitalleşmişken. ty hb gibi pazaryerleri de iyidir ama komisyonları çok olduğu için ideasofttan bir eticaret paketi alman seni çok daha hızlandırır. 0 1 Yorumla Siversahin 5 ay Ben memnunum bu arada diğerlerine göre hem fiyat hem özellikleri başarılı. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Amazon'u öğrenirsen büyük paralar dönüyor. 0 2 Yorumla temucinchen +1 yıl Hala inanbilmiş değilim gerçek mi bu Yorumla temucinchen +1 yıl Gerçekten bilgi amaçlı soruyorum? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapıyorum başladım 0 2 Yorumla temucinchen +1 yıl Ne yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl h. olsun ne satıyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Param olsa pazarlama yapardım ürün gibi
E-ticaret işi bayaa emek ister. Ürünleri editlemen giriş yapman fiyat güncellemen vs vs hepsi büyük zaman alır. Ama başarabilirsen kaymağını yersin.
yazilimdan anlıyorum. daha cok kafami kurcalayan sey ne satacağım?
Piyasayı araştır. En az ne satılmıyor ve neye ihtiyaç varsa düşün ve ne olacağı kanaatine varırsan onu sat.
karadeniz de ozellikle firtina deresi uzerinde bir arsam olsaydi butik bungalow bir otel insaa etmeyi dusunurdum
bu ülkede ticaret her zaman kazandırır. hele dünya bu kadar dijitalleşmişken. ty hb gibi pazaryerleri de iyidir ama komisyonları çok olduğu için ideasofttan bir eticaret paketi alman seni çok daha hızlandırır.
Ben memnunum bu arada diğerlerine göre hem fiyat hem özellikleri başarılı.
Amazon'u öğrenirsen büyük paralar dönüyor.
Hala inanbilmiş değilim gerçek mi bu
Gerçekten bilgi amaçlı soruyorum?
Param var iş yapacak kafa yok
Yapıyorum başladım
Ne yapıyorsunuz
h. olsun ne satıyorsunuz