Yüklü miktarda para bir anda nasıl kazanabilirim?

Gecenin 4 ünde düşünmekten uyuyamamış bir halde buraya yazıyorum hızlı bir şekilde yüksek bir miktar para kazanmam lazım 5-6 bin civarı aslında bakacak olursak evet bir asgari ucret fakat icrada dosyam olduğu için ise giremiyorum ve öğrenciyim... Normalde toplam da 6 bin lira olan borç işsiz kalma pandemi döneminde vesaire artıp avukata da verilince ödemem gefeken tutar 12 bin lira kadar oldu.. part time işlerde çalışarak yavaş yavaş ödemeye çalıştım ve yarışı kadarını ödemem 7 ay sürdü kişisel ihtiyaç gider vesaire de olduğu için olmuyor borcun tamami ödenmedigi için git gide faizleniyor avukatlar evime haciz kağıtları gönderiyor 21 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum Kızlar nasıl bu parayı kısa sürede toplayabilirim birileri bana bu borcu nasıl ödersem faizlenmesi durur avukatlar geri çekilir anlatsın yardım etsin lütfen Geceleri uyuyamıyorum artık bu borca mecburen girmiştim bir dönem okul masraflarim icjn fakat artık borç yüzünden okulu da bırakıp temellii bir işe girip borcu kapatmaya kadar düştüm avukattan kurtulmanin bir yolu yordamı yok mudur

Yüklü miktarda para bir anda nasıl kazanabilirim?