Para & Ekonomi Ekonomi haberlerini nerelerden takip ediyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Farklı renkli takip sayfaları var mı görelim. İyi Pazarlar... Ekonomi haberlerini nerelerden takip ediyorsunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. İnternetten 1 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bunddle dan takip ediyorum bi kaç gazetenin haberlerini 1 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl a haber trt atv izlesem daha iyi ama hard ekonomistlere elim gidiyor 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Netten bakıyorum, baktıkça da asabım bozuluyo... 1 0 Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Takip etmiyorum çünkü moralim bozuluyor 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Netten bakıyorum hocam 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl YouTube ekonomistleri Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Bloomberg, investing ve mynet finans genel olarak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnternetten
Bunddle dan takip ediyorum bi kaç gazetenin haberlerini
a haber trt atv izlesem daha iyi ama hard ekonomistlere elim gidiyor
Netten bakıyorum, baktıkça da asabım bozuluyo...
Takip etmiyorum çünkü moralim bozuluyor
Netten bakıyorum hocam
YouTube ekonomistleri
Bloomberg, investing ve mynet finans genel olarak.
youtube, kaan sarıaydın