ben tv’den izliyorum açıkcası daha zevkli akşamları
bazısınında haberler umurunda değil hayret edilesi...
ben tv’den izliyorum açıkcası daha zevkli akşamları
bazısınında haberler umurunda değil hayret edilesi...
Günaydın ben gündem haberlerini takip etmiyorum hiç.. hatta TV bile izlemiyorum. çünkü kendi sorunlarım yeterken bir da haberlerin olumsuz yönlerini görmek istemiyorum.. hatta bu site bile yetiyor gündemi takip etmek için. zaten telefonda da haber uygulaması yok.. sadece oyun ve instagram falan var :D :D ayrıca olumlu haber yok ki hep olumsuz şeyler yaşadığımız için ülkede iyi bir şey kalmadı maalesef... savaş derken ya da yıkım derken.. bir yanda ekonomi ile uğraşıyorlar
Sosyal medyadan, haberi dinleyenlerden takip ediyorum. Haber bültenleri tövbe estağfirullah komik desen değil, ciddiye alınası desen değil, bana hep tuhaf geliyorlar.
Takip etmiyorum çünkü ortada iç acıcı bir sahne yok. Yani çok da hayret edilesici bir durum değil. Öğretmenlere atama yapılmıyor kadınlar şiddetten ölüyor, ekonomi desen yok. Bir yumurtayı ikiye bölüp çocuğunu hepsini yediremeyen annenin feryadını duyup üzülmek istemiyorum artık. Kötüler için cehennemi diliyorum..
Cevap
21Cevap
Takip etmiyorum gündem fenomeni olarak 😃
Hala baziki gazetelere aboneyim. Ve her sabah 6 gibi postama birakirlar. Bende onlari okurum. :)
gazete okuyan kaldı mı ya şaşırdım 🙄
beğendim okumak iyidir
bilirim babam okurdu eskiden
seviyorum 😌
niye 😂
istemem iç güvey 😂
Duygusal bir insan olduğum için haber izlemiyorum lakin KS'den de alıyoruz gündemleri, bir şekilde kulağıma da geliyor, instagramdan da okuduğum oluyor.
3-4-5 tane haber uygulaması var telefonda.. Dünyanın herhangi bir yerinde bir kuş yuvasındaki yavrularına solucan götürürken ağzından düşürse, haberim olur ve havada süzülüşünü izlerim.. 😄
vay anasını 😂
Anasını karıştırma.. 😅
Genelde haber sitelerinden bakarım ama televizyondan bakıcak olursam Kanal D veya A Haber den izlerim.
Haberleri hem tv den hem instagramda bir kaç sayfadan takip ediyorum. Bir kaç gazetecinin de hesaplarından her gelişmeye hakim olabiliyorum.
Şu ara bilerek denk gelmemeye çalışıyorum. İçim kaldırmıyor
benimde ama izliyorum 🥺
Olabildiğince kaçıyorum 😔
Show TV yi izleme benim ruhum daralıyor resmen.
Burasi ayakli gazete gibi zaten baska yere gerek yok
Gün boyu karşımda piyasa ve haber kanalları açık.
Tv den izliyorum.
İnternet üzerinden. Tv izlememeye çalışıyorum film dizi harici açmıyorum hatta 😅
Tv den daha keyifli arada bakıyorum bazende internetten bakıyorum.
İzlemiyorum takip etmiyorum hayırlı bi tane haber yok hepsi can sıkıyor.
4 yıldır haber dizi film vs. İzlemiyorum takip etmiyorum.
Son dakika olarak bildirim gelir telefona 😁
müthiş
Teşekkür ederim 😉
Tiviktıra bakıp çıkıyorum
tivıktır 😂
Böyle daha hoş😂
Twitter ve ekşi sözlük tek gerçek gündem
onları kullanmıyorum
Televizyonda algı çok basit. Tarafsız gündem takip edemezsin. Herkes bir taraf olmuş. İnsanlar da manupile edilmeye çok müsait
hala haber izliyorum tv de
İnstagram ve buradan takip ederim
Veryansın okuyorum.
Gerçek gündem X (Twitter) de izlenir 😌
Genelde haber siteleirnden
Genelde Twitter...
TV deki haberlere güvenmem. En sağlıklısı Twitter.
A haber açıp keyfimi yerine getiriyorum
Twitter miss😄
kullanmıyorum 😀
açmıştım ne zamandı hatırlamıyorum sonra o kadar umursamadım ki şifresini unuttum 😂
Burdan
Twitterdan takip ederim
Tv den ve birkaç haber sitesinden
Evet
Aposto genelde
Telefondan daha çok
TV aynen bende
ekşi sözlük
Offf telegram okey
tweet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?