Asgari ücret e zam gelmeden her şeye zam geliyor %80 zam yapılırsa asgari ücrete neler olur Ev fiyatları daha da artar mı
Asgari ücret e zam gelmesine geliyor ama Bankadan 100 bin TL çekmeyi hesaplıyorum 2-3 yıldır geri ödemeleri inanılmaz mantıksız rakamlar çıkıyor geçen sordum 6 bin küsur taksit tutarı oluyor 100 bin TL icin
aynen 2500/3bin civarlarında bir şey bekliyorum ben. hadi yüzde 60 da olur belki seçim öncesi muhabbe var diye ama daga fazlası sanırım işsizliktir şudur budur zamlardır, toki olayıdır bunları nasıl etkiler
Aynen ya doğru kalitesi düşüyor nasıl desem ne alsam eskşsşmgşbş tadı olmuyor kalitesi olmuyor en basit kola kolanın fşystı 2₺ dş eskiden çok güzeldi geçen 25 TL verdim 2.5 litre kolaya ama tadı eskisi gibi değil tost da öyle tavuk döner eşliden 2₺ di 1.5₺ di 2016 yakında çok gğzledşmsiödş 10-12₺ tavuk dürüm lezzet 0
dünya giderek zora koşuyor. poziyonları alıp hayatta kalmaya çalışmaya odaklanmak lazm. mesela düşük gelirliler şehirler yerine köylerde küçük çaplı tarıma başlasa bu dönem daha mantıklı gibi. bunu dünya geneli için söylüyorum
Atatürk ülkeyi ne yaptı? Köylüyü milletin efendisi etti Üretime destekledi fabrikalar kurdu Ama simdi Çiftçi bitti Köylü bitti Üretime destek ne kadar var? Üretim yoksa orada bir şey olmaz
orası öyle ben kendi kendine yetebiliyorlarsa diye dedim. unutmamak lazm ki şu koşullar nüfusun yüzde 10luk kesmini aşırı zengin ediyor. dünyada nüfur arttıkca ve şehirlere bu kadar bu kadar yığılmalar oldukça, üst ve en zengin azınlık gerkesi daha rahat sömürüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o kadar gelmez ama yüzde 50 filan olabilir seçim öncesi diye.
%50 olsa kac olur ki 5 bin desek 7.500 8 bin mi olur
aynen 2500/3bin civarlarında bir şey bekliyorum ben. hadi yüzde 60 da olur belki seçim öncesi muhabbe var diye ama daga fazlası sanırım işsizliktir şudur budur zamlardır, toki olayıdır bunları nasıl etkiler
Abooo %80 zam olursa TOKİ taksitleri de enflasyon a göre ona da artacak taksit tutarına da dev zam mi
memur maaşlarına göre zam varmış ya toki ödemelerinde
Memurlara daha cok zam gelşyor gibi sanırım memurlar Bayaa yüksek alıyor Şu an en düşük memur zaren 9-10! Bin alıyor sanırım
zam oranı önemli sonuçta ama bunu geç daha zam olayna çok var ama her şeyin fiyatı sürekli artıp kalitesi de düşüyor zaten
Aynen ya doğru kalitesi düşüyor nasıl desem ne alsam eskşsşmgşbş tadı olmuyor kalitesi olmuyor en basit kola kolanın fşystı 2₺ dş eskiden çok güzeldi geçen 25 TL verdim 2.5 litre kolaya ama tadı eskisi gibi değil tost da öyle tavuk döner eşliden 2₺ di 1.5₺ di 2016 yakında çok gğzledşmsiödş 10-12₺ tavuk dürüm lezzet 0
her şey ya yedğimz içtiğmzn her şeyin kalitesi düşüyor. buna da ben gizli enflasyon diyorum.
Ne olacak böyle ülke nasıl düzelecek
dünya giderek zora koşuyor. poziyonları alıp hayatta kalmaya çalışmaya odaklanmak lazm. mesela düşük gelirliler şehirler yerine köylerde küçük çaplı tarıma başlasa bu dönem daha mantıklı gibi. bunu dünya geneli için söylüyorum
Atatürk ülkeyi ne yaptı?
Köylüyü milletin efendisi etti
Üretime destekledi fabrikalar kurdu
Ama simdi
Çiftçi bitti
Köylü bitti
Üretime destek ne kadar var?
Üretim yoksa orada bir şey olmaz
orası öyle ben kendi kendine yetebiliyorlarsa diye dedim. unutmamak lazm ki şu koşullar nüfusun yüzde 10luk kesmini aşırı zengin ediyor. dünyada nüfur arttıkca ve şehirlere bu kadar bu kadar yığılmalar oldukça, üst ve en zengin azınlık gerkesi daha rahat sömürüyor.
Ekonomiden anlamiyorlar
6 ay uyusun bizimki düzelecek miş ツ
Bir halt olmaz bu siyasetcilerden
https://images.app.goo.gl/NhWL7kGyQ2vSG4ic6
Bu siyasetciler böyleyse bunlara soz hakki veren halkı düşünmeye gerek yok
Her şey yine zam
Bıktık yHa
Bıkmayan devam diyen çok kişi var