8 Bin tl den yukarı yapacaklarını sanmıyorum hiç devlet kendi vekiline mültecisine para yetiştirmekle meşgul kendi vatandaşı şükrü öğrendi artık altından donunu da alsalar şükür deyip geçeceksin bunlar böyle bir adam işte vatandaşı soktukları hale bak. 8 binin üstünü de verirse eğer fiyatlar çok fahiş olacak demektir. Alım gücü düşer diyen örümcek kafalı insanlara da ayrı sinir oluyorum alım gücün düşüyor ödeme gücün yükseliyor geçen yıl 30 bin kredi alan biri 12 aydır borcunu ödemiş maaşı yükselirse daha rahat ödeyecek borcunu bitirecek öyle düşünmeyi de bilmezler
Tabi ki gönül ister ki çok daha yüksek olsun çünkü her şeyin fiyatı %200 arttı neredeyse, eskiden 100 TL ya bir sweet alırken şimdi 350 TL ye zor buluyorsunuz keza gıdada da aynı şekilde ama çözüm sürekli bir zam olmamalı önemli olan enflasyonun düşürülmesi ve fiyatların gerçek değerlerine çekilmesi olmalı...
Keşke olmasa dostum fakat olucak yine her pahalı cidden düne kdar 1 TL adlgiimiz çikolata şu an 7 8 TL her şey lüks oldu ekmeği bile 10 TL yaptılar az kaldı ki olucak bir ekmek ya 10 TL olur mu
Bende görmem dostum böyle kervan yürür sonrada batı almanlar bizi kıskanır olur ya bu cümle zaten ayrı bir komedi cidden çok sıkıldım ve şu an da işsizlik ile de bogusuyorum evliyim
Umarım en kısa zamanda iş bulursun. Siyasi olarak bi kısır döngü içindeyiz. Siyasetçiler de kendi içinde bir döngü içinde. Bugün birlikte aynı partide yarın bi bakıyosun ters düşmüşler birbirine sövüyor ama aynı kişiler sonuçta... Türkiye'nin iyi günlere çıkabilmesinin tek yolu bu siyasetçilerin tamamının geberip yeni kuşağın yeni partilerle yeni ve ilerici ideolojilerle karşımıza çıkması olur. Bakıyorum alayı 70 yaşında lanet olası moruk
Aynen dostum valla çok doğru konusuyosun sağol bu arada umarım bulurum psikolojik sıkıntılara kadar çıkıyor torpil ile giremiyoruz bir yere çünkü tanıdığımız vekil yok başkan yok
En İyi Cevaplar