E ticaret yapmayı düşündüm ama toptan mal vs. nereden alınır hiç bilmiyorum...
Sorum şu 12 ay içinde evden çalışarak 35 bin kazanabilir miyim?
Allah aşkına evden çalışmak dedim diye saçma fesat şeyler yazmayın... normal bir işten bahsediyorum. Ciddi cevap bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tiktok gibi platformlarda kazanırsın anca ama insanın biraz kendine yedirebilmesi de gerek tabi
E ticaret düşündüm ne satabilirim diye düşündüm
Onlara müşteri bulmak çok zor eğer bi sayfa açacaksan o sayfaya para yatırıp reklamını yapman gerek
İnstagram üzerinden shopier ile yapabilirim veyahut trendyol hesabımız var oradan yapabilirim ama ne satacağım bilmiyorum.
Bide trendyol hesabi ailemin ben kendime ait bir shopier instagram ile ilerlemeyi daha sıcak buldum kendimce
Seçeneklerin yok mu?
Nasıl para kazanılır bilmiyorum hiç seçenek gelmiyor aklıma
Muadilleri çok çünkü. Ciddi bi sermaye ile özgün bir içerik yaratmazsan evde örgü örüp satan kadınlardan ileri gidemezsin. O da harçlık çıkartır anca
12 ayda toplam 20 bin vs. de olur ya haha😂 yapmak istediğim bir şey için O da... network falan mi yapsam aslında deneyebilirim
20 bin dediğin biriken para ama sadece. Kendi masraflarını da hesaba kattın mı
Aile evinde yks hazırlanan biriyim babam haftalık harçlık veriyor cebimden hiç para çıkmayacak yani
O zaman al sat yaparak ya da kaliteli bi ürün satarak aylık 1500-2000 arası kazanç alırsın elbette. Ya da ticaret yerine direkt bir sayfa da yönetebilirsin. Yüksek takipçi sayısına ulaştığın zaman reklamlardan para kazanırsın
Sayfa yönetebilirimm ama ilham 0 şu an hiç önerin var mı? 😆😵
Romantik/müzikal bi sayfa aç mesela. Tutmuş şarkıların slow hallerini indir üstüne bi kaç şekilli söz ya da direkt şarkının sözünden ekle gönder gitsin.
Önemli olan düzenli paylaşım, takipçi sayısı ve keşfete düşmek. Takipçi için zaten ya keşfete sık düşeceksin ya da reklam yapacaksın. Keşfete sık düşmek içinde düzenli ve sık paylaşım gerek.
Mesela bi ara you tube'da lyrics sayfası açmayı denedim ama lyrics yapmayı beceremedim olmadı
Bilgisayar bilgisi lazım tabi bunlar için. Ben yapıyordum lyrics ama sade kendi şarkılarım içindi
Of ya stresliyim ve yks ye hazırlanmaya başlamadım daha işin kötü yanı sayısal alanım ve yetişmez artık herhal napacağım bilmiyorum zaten mezuna kalmıştım
O zaman hayalini ertelemelisin, işeride yeteri kadar çalışmadığın için pişmanlık duyarsın
Gün 24 saat ikisini de yapabilirim ama büyük bir disiplin ve sorumluluk altından kalkmak zor
Bir yere kadar yapabilirsin. İşerleyen zamanda ciddi bunalımlar geçirebilirsin
Doğru diyorsun ben en iyisi tıpış tıpış ders çalışıyım discord da yks ye yönelik bir sunucuya gireyim bide elime tel alırsam oraya uğrarım bsbs
Nası ya bu kadar kolay mıydı ahahahahha
😂😂😂1 gün sonra yine ben
Selamlar 😂
Selammm
Ne durumdasın 😂
Odamı topladım şimdi de yerde yatıyorum aşırı konforlu wiçslslsşs
Lan kalk üşütçen deli
Halı var ya yatağıma yaslanıyorum bsbbs
Popişin üşütür daha kötü 🥺
Yoh sıcak
İyi peki. Kendimi annem gibi hissetmeye başlamadan susayım 😂
Annemmmm
Millet friendzone yer ben motherzone yedim iyi mi
Hahahah bu bir ilk 🥴
Hahhah tatlısın
teşekkür
Rica ederim, iyi geceler 👋🏻
Dropshoping yapa bilirsin ve ya ne yeteneğin var? Canli yayin da aça bilirsin
Resim çizip yazı yazma yeteneğim var ama bunları paraya dönüştürmek için yeterli zamanım yok sanırım
Zaman ayirmalisin maalesef
Evet ve bir yandan yks hazırlandığım için dışarıda ile girmeye cesaret edemedim
İşe*
Tamam bol şans
imkansız gibi bir şey
Hım ne yapabilrim peki
Evden normal bir işle o parayı kazanamazsın
E ticaret ya da network kurtarmaz mı
mümkün değil
Neyse ölümlü dünya ben biraz ders çalışayım
Youtube tik tik dene çok para kazanırsın inan