Aylık 25-30 bin tl bırakacak hangi iş kurabilirim?
2 ay
Aylık 25-30 bin TL bırakacak hangi işi kurabilirim?

Aylık 25-30 bin tl bırakacak hangi iş kurabilirim?
Düzgünce elimde sermaye var iş kurmak istiyorum diyen kadına gelen yorumlara bak bu erkek milleti katil edecek beni sonunda ya. Ben artık bu her naneye onlyfans mizahi yapmaya çalışan erkeklerin kendilerinin onlyfans gibi yerlerden para kazanamıyor olmalarina icerledigini düşünüyorum.
Soruna gelince canım 300 bin ile reelde bir iş kurmak çok zor hatta imkansız gibi artık ama Instagram butiklerde iyi para var yapabilirsen. Paranın bir kısmı ile satışını yapacağın ürünleri alıp bir kısmı ile de Instagram sayfan için iyi bir medya ajansı ile anlaşarak trafik cekebilirsin. Ürünlerin iyi olduktan sonra sayfanı iyi yonetirsen satışların da iyi olacaktır. Sadece Instagram da değil, dolap gardrops gibi başka bir sürü platformda da pazar yeri ücreti ödemeden satış yapabilirsin. Zamanla belli bir düzeye geldikten sonra da trndyol hpsiburada gibi ücretli pazar yerlerinde vergiye tabi olarak satış yapmaya başlarsın. Gerçekten iyi ürünlerin varsa ve bu sayfaları iyi ve profesyonel yönetmeyi basarirsan 5 yıl içinde markalasip kendi satış siteni ve markanı kurman bile mümkün olacaktır. burada yok esc yok onlyfans bilmem ne diye kendince mizah yaptığını sanan zavallılara ve heves bükücülere kulak verme. Sanalda da reelde de bir işe başlarken heves kırmaya çalışan sürekli olumsuzu söyleyen birileri illa olacak. Yapıcı eleştiriler haricinde hepsine kulağını tıkayarak işine odaklanirsan başarılı olursun mutlaka. İnşallah doğru seçimleri yaparak çok iyi yerlere gelirsin başarılar dilerim 🍀💞
Çok güzel yorum yapmışsın. Tebrikler.
Aylık 25-30 bin tl bırakacak bir iş kurman zor olabilir. İş kurmak için zaten, 25-30 binden fazla cebinden para çıkar. Ve işi kursan da oranın da giderleri var. Sana bu kadar kalabilir mi ancak zamanla ilerledikçe, işin herkes tarafından duyulup, konum olarak da ileri seviyede olduğunda bu kadar para belki kazanabilirsin. İş kurma konusunda şunu, bunu yap diye yazarak, kafanı karıştırmak asla istemiyorum. Sadece yeteneğin ve ilgin hangi sektör üzerinde ise, ona göre ilerle diyebilirim. Bir de iş kurmak için, maddi açıdan da rahatsan bu konuda herhangi bir kaybın olmayacaktır. Hayırlısı olsun..
Ne yapacağından emin olana kadar hisseye yatır. Günü geldiğinde paranı katlanmış haliyle alırsın. Ben nedense düğün sektörünün para getirdiğini düşünüyorum. Covid19 bile durduramadıysa artık sen düşün 🤪😅😅. Elbette içeriğini tam araştırmak gerek, benim sermayem olmadığı için şimdilik kenarda dursun, ama sen bir bak derim
Görüş
21Görüş
O para pul oldu bende ticaretle uğraşıyorum ondan çok fazla kalsa bile aylık giderim 35 bin₺ den aşağı hiç düşmedi
Meslek var mı? Borsa şu ara iyi kazandırıyor bilgin olsun ama akıllı oynarsan
Gel onlyfans işine girelim aylik 30 bin dolar kazanırız
Git ya yapmam öyle seyler sen gir
Bak yurt dışına çıkarız bir yılda parayi yapariz dukan açarız
Evliyim bn öteye git
Hadi yaa
Ya odjdodjdpdkdod komik…
Bence güzellik salonu aç paranla. Bu devirde çok para kazanıyor güzellik salonları. Ya da kafe açabilirsin
Ama 300 binle artık açılır mı bilmiyorum
Bence Van 'a gelip bir Night clup açmalısın neden dersen büyük yükselişte buralar aylık 100k kaldırırsın
Sahibelik,, o kadar getirmese bile yattığınız yerden para kazandırır
Ne satacagina bakar...
Aylık 30.000 lira için ticarete atılma daha iyi
Minimum baslangıc için o kadar
E-ticaret için başlangıç kâr oranı iyi. Mekan açayım dersen bulaşma bile.
Evli ve sert severmisin
Only Fans cesaret edebiliyprsan
Çanta al sat internetten, Çin'den al TR de sat
Eskiden di o
O zaman yapılmayan işi bulcaksın ve bunu en iyi sen yaparsın bence , başkası sana sağlıklı tavsiye veremez gibi , geniş çaplı araştırma lazım
Ben hic ugrasmiyorum sevlet veriyor ben yiyorum
Ben kazanıyorum ama bayana göre iş fegil
Ne işi
bulursan haber ver bende yapayım :D
iş kurmak istiyorm
bildiğin işi yapki sonra paranı batırma
Kuaför aç bak dalgana
Fast food
Güldürdün 😂😂
Bas gel Almanya’ya ;)
Oyle bir iş varmiymiş
Tasarım işleri