nedenleriyle yazarsanız çok güzel olur :)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nedenleriyle yazarsanız çok güzel olur :)
Memnunum fakat piyasadan memnun değilim. Benim iyi olması memnunum anlamına gelmiyor. Örnek veriyorum 1,5 - 2 ay önce 300 küsür TL verdiğim rimel'in bu ay 500 küsür TL olması buna bir örnek olabilir. Ben rimel derim, başkası ayakkabı der, bir başkası ekmek der, diğeri araba der, ev der... bu yüzden memnun değilim
Beş kuruşum kalmadı. Kitap alıyorum cilt bakımına yatırıyorum falan spor ekipmanları , Yulaf falan filan derken batmak üzereyim artık be o derece. Ha bir de kıyafet falan almayı severim. Her şey çok pahalı bir de offf
He bir de sanatla uğraşıyorum. Tuvallerin fiyatı boyaların fiyatı uçuk zaten. Bizimkiler her istediğimi yapıyorlar ama şahsen ben babamın yerinde olsam batarım o derece. Ayriyetten iki çocuğu daha var babamın. Onların da her dediğini yerine getirir babamın kendi işi olması yandık yani. Ama böyle yeni bir ev ya da araba alamıyoruz. Ama onun dışında şükür halimiz iyi ama ekonomi kötü.
Cevap
60Cevap
hayır değilim.
Muhtemel sonum görselde ki gibi olacak sanırım, memnun değilim
Benim bir aylık maaşımı burada 1 günde kazananlar varmış. Ne mutlu onlara.
Emeğimin karşılığını tam olarak alabildiğime inanmıyorum.
Evet, yatırım yapabilecek kadar kazanıyorum daha ne olsun
Kesinlikle hayır her şey maddi duruma bakıyor okumak bile
Allah'a şükür şuanda gerçekten çok iyi bir ücret kazanıyorum aylık
yurt disinda yasadigim icin evet cok rahat yetiyor.
Asgari ücret alamıyorum.
Bide üstüne üstlük laf yiyorum. Küfürler yiyorum en değer verdiğim akrabamdan.. Koyuyor mu evet canım yanıyor.. İş de yok katlanıyorum mecbur...
Degilim ama sevenim çok fazla herkes etrafımda dostlar hani ama param yok burası sorun bende olsun bea hersey para olmuş zaten bizdeki dostlukllllaaarrrr bakiiiiii etrafimda
Hayır değilim ailem ne kadar verirse o kadar harcayabiliyorum. Marka ayakkabıları çok beğeniyorum ama daha uygun makul ayakkabılara bakıyorlar istediğim gibi harcama yapamıyorum. Ailemden de beklemiyorum artık ama çalışmama da izin vermiyolar
20
Var
@AsabiÖküz ben de öyle düşünüyorum
@AsabiÖküz bimde çalışacaktım uzak bir şube çıktı diye göndermediler
1.5 km
Evet öyle zaten ama akşam çıkışı falan olunca nasıl geleceksin dedi babam izin vermedi. Şimdi özel ünideyim okul ücretim 45 bindi yatay geçiş yapmamı istediler başka bir okula bi tanıdık vardı indirim falan yaptı 25 bin ödendi yeni okuluma ama ben çok pişmanım. Parayı düşündüm onları düşündüm ama arkadaşlarımdan alıştığım okuldan sistemden ayrılmak istemiyorum
Bi şey dicem şu numarayı arayabilir misiniz 0 (850) 283 60 00 açıyorlar mı
Ya üniversite acil ulaşmam gerek kontörüm yok şu an
Benim derdim nee allahm neyse
arama
2 tane evim ve bir arabam var. Maaşım da iyi. Üstelik tek yaşıyorum. Bu durumda kötü sayılmıyor sanırım.
Para biriktirmeye ve harcamasını iyi bilirim.
Ama tek başına olunca insan bunun da bir zevki güzelliği kalmıyor.
Yetecek kadar kazanıyorum ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum yılda 1 tatilede çıkabiliyorum ama ev araba alacak kadar birikim yapamam
Çok şükür memnunum. Daha iyisi de olabilir. Çalışıyoruz bunun için.
Çünkü sevgilimin aylık geliri 20 üstünde rahatlıkla yetiyor
Değilim köpek gibi çalışıp asgari ücret alıyorum, gecinemiyorum.
Degilim , çünkü ekonomi çok kötü.
Enflasyondan bıktım
Şükür diyelim, devletimiz sağolsun🙏🏻🙏🏻🇹🇷🇹🇷
Hicbir anllami yok cunlu tek yasiyorum , dunya benim. olda ne olur bu haldeyken?
Çorba kaynıyor çok şükür aç açıkta değilim fazlası bile var. Maaşım da ortalama seviyede
Halime şükrediyorum benden daha kötüleri de vardır diyerek kendimi teselli ediyorum
Çüzdanı yanımda kimlik için yasıyorum içinde ugur parası var 10 kruş
Maddi durumumdan memnunum ve çok şükür kendime yetiyor.
Ben 30 bin maaş alsam da memnun olmam çünkü almak istediklerim hep daha fazla olur :D
Çok şükür aç değilim açıkta değilim istediğim şeyleri yapabiliyor ve alabiliyorum.
orta karar ne çok iyiyim ne çok kötüyüm şükür genede
şu an işsizim bakalım memnun değilim hayat şartlarından
Aldığım maaş bekara yetiyor ama evli olsam geçinemem 8 bin ile
Yani kendi işletmen şükür memnunum ama daha iyide olabilir di genel anlamda bu aralar herkes durgun
deutschland tan selamlar burada her şey çok güzel gelsenize
Gayet memnunum. İstediklerimi yapabilecek kadar kazanıyorum.
Evet efenim, memnunum.
Daha ne olsun, memnunum, nedeni, kazandigim yetiyor. fazla dahi geliyor
Şimdilik değilim. Türkiye’de evim iş yerim ve arsam var yurt dışında yaşıyorum. Aylık ortalama 90 bin kazanıyorum. Daha çok kazanmaya çalışıyorum 😅
Kendi şeyimi kendim alıom
neyini kendin alıyorsın anlamadım :)
Noo baya sıkıntılı ama şükürr
O kadar memnunum ki resmen bunun için günde 100 defa şükür ediyorum... 😪
Babam yok
Annem sağ olsun ayrıca çok memnunum derken ironi yapıyorum tabiki de felaket heleki öğrenciysen
Babam ölmedi
Teşekkür ederim.
Memnunum yoruluyorum ama çok şükür
Evet babam sağ olsun
Evet Çok Memnunum Tabikide
Maaşım 1100 tl gündelik iyi para kazanıyorum elhamdulillah
Ac gözlü değiliz de , hangi yoğurt ucuz diye mağaza mağaza aramaualim
Maddi Durumum yerinde değil maalesef
az memnunum peki ya sen?
Çok şükür hamd olsun.
Tayyip istifa diyen neden yok laaa
Çarkımız dönüyor işte
Daha iyisi olabilir ama memnunum
Sukursuzluk etmek istemem
Hayır kesinlikle istediğimi alamıyorum
Dursurulamayan enflasyondan memnun değilim.
Kesinlikle geçinemiyorum işsizim
Güzel para alıyorum ama yetmiyor 😄
çok şükür derim hep bu günümüze :)
Çok şükür idare ediyorum
Şükür halimize
İdare ediyorum
Çok şükür
evet memnunum gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?