Evden nasıl gelir sağlayabilirim?

Evliyim hamileyim maddi olarak şu an baya sıkışıgız normalde kuaförüm liseden mezun oldum ama çok agır geçiyor hamileligim ayaga bile kalkamıyorum annemlerde kalıyorum o bakıyor bana düşük tehlikem var dogru düzgün hastaneye gidemiyorum devlettekiler ilglenmiyor kanamam oldıgında gittim kanama gözükmüyor dedi eve gittgimde yine kanamam oldu özele gittim bir kez ilaç verdiler onu kullanıyorum şu an eşim çalışıyor ama çok borcumuz var şuanda onlara anca yetişebiliyor bende yardımcı olmak istiyorum en azından bebegime kıyafet beşik falan almak istiyorum dolap uygulamasından bir beşik buldum onu alıcam 200 lira dedi diger kalanlarıda bir şekilde almaya çalışıcam yardımcı olmam gerek ama nasıl yapıcam bilmiyorum yani ev işi alsam gücüm yetmez ne yapıcam bilmiyorum çok çaresizim çok üzülüyorum Bebeğime bişe olucak diye evlenmeden önce 7 sene kadar antidepresan kullandım psikologa gidiyordum hamile oldugumu ögrenince bıraktım ama hiç iyi gelmedi bırakmam şu an psikiyatriyede randevu alamıyorum randevu yok eskiden onlar veriyordu ben almıyordum sosyal hizmetlere baglıydım çünkü adli bir olaydan dolayı mahkeme bitmedi ama randevu vermiyorlar şuanda napmalıyım akıl verin bana
Evden nasıl gelir sağlayabilirim?