uygulamayı satışa çıkarmışlar. almak mantıklı mı. günlük 500 TL kazandırdığını söylüyorlar.
Edit: uygulamaya üye olmaktan bahsetmiyorum. Uygulamayı kendim yayınlayacağım.
uygulamayı satışa çıkarmışlar. almak mantıklı mı. günlük 500 TL kazandırdığını söylüyorlar.
Edit: uygulamaya üye olmaktan bahsetmiyorum. Uygulamayı kendim yayınlayacağım.
Bu tarz şeyleri hiç güvenilir bulmuyorum. Ben Uluslararası şirket olan Gano Excelinn yetkili bayisiyim ve alım yapıyorum. Ganonun ürünleri tarım ve sağlık bakanlığı onaylı. Hem ürün satışından para kazanıyorsunuz hemde şirket size her ayın 15 inde prim yatırıyor. Kayıt için ücret talep veya sözleşme asla yok istediğiniz zaman kayıt olup istediğiniz zaman bırakabiliyorsunuz. Detaylı bilgi isterseniz instagram adresi verebilirim
gano mano hikaye.
Çevremde ve komşularımdan deli para kazananlar var ben başlayalı daha 3 gün olduğu için fazla kazanç sağladığımı söyleyemem ama bilmeden görmeden yorum yapmanızı bilgisizliğinize bağlıyorum…
ben o b. oku yedim canım. Sadece Çevrendekiler kazanır sen asla kazanamazsın. Aslında sende iki üç ay sonra piyasada deli para kazanıyorum diye dolaşacaksın ( Çevrendekiler gibi) . oysa kazandığın sadece boş muhabbet olacak. para kazanmak bir yana para dahi kaybedeceksin. ( O çevrendekiler gibi)... sende yol yakınken dön.
O (çevremdeki) biri en yakın arkadaşım gelirine satışlarına bizzat ben şahit oluyorum. Saygılarr☺️
Cevap
1Cevap
Günlük 500 kazandıran bir şeyin fiyatı 750 TL olur mu sence aylık 750 istese sürekli gene az yani dolandırıcık bu alacan elinde patlayacak
ya hayır öyle değil. Uygulamayı satıyor. yani 750 tl ye alıyorsun ve kendin reklam pazarlama vs yapıyorsun. İşletirsen belki 10 000 kazanacaksın. işletemezsen zarar edeceksin.
Reklam almak için firma falan bulman lazım yani bide hali ile kullanıcı bulman lazım o kadar kolay olsa gene satıp da para kazanmaya çalışmazdı uygulamayı yazan bide öyle düşün kendi yapardı
reklamı google yayınlıyor. sanırım sen biraz uzaksın bu konulara. kendisi zaten yapıyor ki kazanç tablosunu koymuş oraya. bu satıyor olduğu şey bir tane değil. yani 10 kişiye de satabilir.
ayrıca 5 güne 3000 kullanıcıya ulaşmış uygulama. organik olarak büyüyor. o değil de ben fikir almak içn yazdım. sana mobil dünyasını anlatmaya çalışıyorum çok iiilginç :)
Bende diyorum ki kendi kendine bu kadar kazandıran uygulamayı bide satmaya uğraşmaz diyorum zaten para geliyor
Bazen mantıklı olduğu gibi bazen de mantıksız olabilir. İyi araştırmak gerekir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?