İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Evet öyle bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Komisyon oranlarını düşünüp ona göre fiyatlama yaparsan kazançlı. Tüm maliyetler düştükten sonra %60 marjla, kısa bir dönem al-sat yaptım dolapta. 2 ayda 26-27 bin lira falan kazanmıştım.
Mutfak eşyaları satmıştım :) Birkaç örnek verirsem;
Tanesini 10-15 liraya aldığım tabakları 6'li pasta seti olarak 200-250 liraya satıyordum. Kutu, paketleme, komisyon, kargo maliyetleri işin içine girdiğin 120-130 liraya geliyordu set fiyatı.
Slikon, ahşap veya çelik 5'li -6 'lı servis setlerini 50-150 lira arasında satın alıp 150-300 lira arasında satıyordum.
@Costantinnn uygun şeylerde çok var pahalıda ben zaten evde zamanında alınmış kullanılmamış bir kenarda duran ürünleri satıyorum tertemiz ürünler var sıfır ile arada çok fark ediyor bir fincan takımı dışarıda 300-500 ken ben 100 tl ye fincan 100 tl ye abiye elbise 72 tlye sıfır el valizi aldığımı biliyorum
50 TL alıp 100 TL satarsan 20 TL kesilir dersek 30 TL falan karda olursun ona göre hesapla işte aldığın ürünü en az 100% 70 karına falan satarsan % 20 ile %40 senin olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet öyle bence
Komisyon oranlarını düşünüp ona göre fiyatlama yaparsan kazançlı.
Tüm maliyetler düştükten sonra %60 marjla, kısa bir dönem al-sat yaptım dolapta. 2 ayda 26-27 bin lira falan kazanmıştım.
Wow nasıl başardın o sen
Klavyem bozuk 😂
Mutfak eşyaları satmıştım :) Birkaç örnek verirsem;
Tanesini 10-15 liraya aldığım tabakları 6'li pasta seti olarak 200-250 liraya satıyordum. Kutu, paketleme, komisyon, kargo maliyetleri işin içine girdiğin 120-130 liraya geliyordu set fiyatı.
Slikon, ahşap veya çelik 5'li -6 'lı servis setlerini 50-150 lira arasında satın alıp 150-300 lira arasında satıyordum.
İyiymiş ama ugrasamam 😂
Bende o yüzden bıraktım zaten :)
O dönem boştaydım günlük 1-2 saatimi verip yapıyordum, sonra işlerim yoğunlaşınca devam etmedim
bence öyle dolap hesabım bayanmidosi beklerim
hem evdeki fazlalıklardan kurtuluyorsun hem para kazanıyorsun
@minasoykan geçen yanımda çalışan kız dan gördüm çok saçma rakamlar veriliyor ha saçma bnce
ama kargo parası ve komisyon biraz yüksek
Ya o yuzdem dedim ya bedavaya nerdeyse birini veriyorsun karşı için iyi ama satan icin mantıkli degil
@Costantinnn uygun şeylerde çok var pahalıda ben zaten evde zamanında alınmış kullanılmamış bir kenarda duran ürünleri satıyorum tertemiz ürünler var sıfır ile arada çok fark ediyor bir fincan takımı dışarıda 300-500 ken ben 100 tl ye fincan 100 tl ye abiye elbise 72 tlye sıfır el valizi aldığımı biliyorum
Ya onu diyorum bnde alan icin karlı satan için sacma
gardrops da kullan dolap da hangisi hoşuna giderse devam edersin
Gardrops kullanıyorum hiç kimse almıyor ordan dolaptan daha çok satış oluyor
denediysen tabi en sana en uygununu öğrenmişsindir
Millet orada neler neler satıyor 😂
Ne satıyor 😂
Ohoooo 😅 kullanılmamış olmayanlar😂😂😂
Ne anlamadım
Malum şeyler satıyorlar yani
Anlamadım vallahi 😂
Don fanila çorap 😂 kullanılış 😂😂
Ücretli ama satışı hızlı.
Neyin 😂
Uygulamanın
Komisyon fazla alıyor diyorlar
Evet doğru bu
Gardrops a bak o daha iyi diyorlar
Biliyorum ama artık kurdum
Ona da bir bakicam bakalım
Ne yapacaksın mi ürün mü satacaksın
Evet 😂
Zebramo da var hepsini indir hepsine yükle hangisinden satarsan sat
Ayn bak bu bilmiyordum
🤙🏻🤙🏻
Dolapta satış yapacağına Amazon eğitimi al?
O nasıl oluyor
TL gün geçtikçe değer kaybediyor ama :) Euro dolar değer kazanıyor satışlar amazonda dolar üzeri :) Amazon da dolap gibi uygulama
Çok iyimis duymuştum ama tam bilmiyorum
Mmmh telegram gruplarında aynı şehirde oturduğun insanlarla tanış ve yüzyüze eğitim al
Yok ya güven olmaz telegrama
Mmmh bı kuzenim var Türkiye'de yapıyor ama sorayım bı hangi şehirde yaşıyorsun?
İstanbul
O da İstanbul'da sorayım bı
Neyi sorucan sen tam olarak 😂
Amazon eğitimi verip vermediğini
Verirse de kaç ay süreceğini yazdım şimdi de sizin orada 02.38 baya geç olmus 😅 yarına cevap verir galiba 😅
Evet sen nerdesin ki
Hollanda'da yaşıyorum ben
Bilmiyorum
Değil komisyonu çok kesiyorlar
Bu ne sattıgına. gore değişir biraz
Elbise ağırlıklı
50 TL alıp 100 TL satarsan 20 TL kesilir dersek 30 TL falan karda olursun ona göre hesapla işte aldığın ürünü en az 100% 70 karına falan satarsan % 20 ile %40 senin olur
Doğru ama küçük hesap bunlar 😂 TL nin değeri yok ki
Dolapda dolar olarak satiş yapamiyorsun maalesef TL nin değeri olsun olmasın bu senin buyumeyeceğin anlamına gelmez bir şey fark etmiyor yani
Süpersin
Tabi enflasyona bağlı biraz da
Teşekkür ederim