8 den fazla alıyorum ama elime tam kalan para 8 bin
bu parayı hiç katlayamaz mıyım ya? Her ay düzenli. bi. şekilde kenara atabilirim?
bu parayı hiç katlayamaz mıyım ya? Her ay düzenli. bi. şekilde kenara atabilirim?
Bende ortalama 15 bin civarı kalıyor bende bu konu hakkında çok araştırma yaptım şöyle bir fikir edindim paramı 3 bölücem ya da 4
1) 4 bin tl gram altın
2)4 bin tl gümüş
3)4 bin tl döviz dolar euro
4)3 bin tl kripto SOL ya da Floki
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kısaca tek bir noktada toplamak riskli paranı herzaman 3 böl
Mesela mesleğin nedir bilmiyorum sana şöylede tavsiye veriyim ilk önce git pasaport çıkar kendine çok ucuz 1500 2000 bin tl 10 yıllık o kenarda dursun her ay döviz alacaksın buda bankada görünecek ort hesabında 10bin dolar gibi bir meblağ olduğunda bir kere yurt dışı seyahat yap 1 haftalık da olur ukrayna olabilir Çin japonya vs olabilir sonra bekle 2 3 ay sonra vizeye başvur senin son 3 aylık hesap giriş çıkışlarına bakıyorlar zaten hesabında döviz altın olacağı için vizeni rahatlıkla verecekler buda senin elinde herzaman ikinci bir tercih olarak kalır ben mesela askeri personelim ilk yapacağım şey bu seneye alıcam vize ne işle meşgulsün
Cevap
13Cevap
2000 TL sini bence çok rahat kenara atarsın. Altın yap, döviz yap.
8000 tl kenara attığım para her ay
Euro olarak 445 euro ediyor
Çarpı 12 diyelim yılda 5340 yapıyor
Bu parayla avrupa tatili yapılabilir kısa
Bir yer görmüş olursun hem tabi vize verirlerse
Her ay altın ya da dolar al o zamanla sende alışkanlık olur ve paranı biriktirmiş olursun
Katlasanda eline geçen para az olduğu için çok fark etmez kendini geliştirmeye bak ilk
Şu anda en iyi yatırım düzenli altın alman. Pişman olmazsın merak etme
Güzelce bir karnıni doyur
mal ya
dolar almalısın.
Altın Euro dolar gibi alabilirsin
Bende olsa valla altına yatırırım
Altın alabilirsin ben öyle yapıyorum
ticaret yaparak katlayabilirsin
Her ay bir tam altın alabilirsin
Altın al koy kenara
Ailenli yasiyorsun?
Biriktirip faize koy