AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Dolapta çürüyor karpuz vereyim mi
Çok acımasız bir eşin var.
Okurken bile çok üzüldüm, siz ayrılın hemen.
Boşan seni sevmiyor ve istemiyor
Oyle yapicam :(
mesleğin var mı? par kazanıyor musun
Evet calismaya basladim parami biriktiriyorum
borcunu öde
yıllardan beri aç karnını doyurdu
sana harcadıklarını ödemen lazım
Borcmu? ne borcu? ne yillar yili? ben 1 senelik evliyim? Neyi ne için ödiyeyim. Aldiysa kendi aldi ve ben onun karisiyim bana harcadiklarinin borcunu vermek zorunda degilim
haksızsın!
Ne için haksizmişim ben?
Üstelik aç karnını doyurdu demişsin fakat beni en başından beri isteyen oydu evlenmek isteyen oydu ve çalişmama izin vermedi. Şimdi neyin borcunu alıyormuş benden. Evlilikte borc morc yok sacma sapan konusma
borcunu ödemen lazım
bi ton masraf yaptı sana
Nerden biliyorsun sen bir ton masraf yapıp yapmadıgını? evlenirken bizimlemiydin sen? sen benim daha ismimi bile bilmeden hayatima ne hakla karişirsin? Hadi diyelim ki yapti. Sanane bundan? Kendisi istemiyor sana ne oluyor? Ya öyle bir şey olsa bile karindan yaptiklarimin borcunu ver demek nasil bir adamliktir
şu an senin söylediklerinin doğruluğunu nereden bileceğiz?
Çunku evli olan benim ya hani? Soylediklerim doğru olsun ya da olmasın, Karindan harcadiklarinin borcunu istemek nedir ya? Ne kadar cimriymişsin sem
fake sorular
fake hayatlar
Sen bence buraya kafa bulmaya gelmişsin. Daha beni tanımadan hayatıma dil uzatamazsın. Seni erkek diye nikahina alan kadına acidim
senin bo. ktan hayatına bi nasıl çözüm bulabiliriz?
Sen cozum bulmak zorunda değilsin senin cozumun sana kalsin ben diger arkadaşlarin fikirlerini goz onunde bulunduruyorum.
diğer arkadaşların çözümü var mı?
ne öğrendin onlardan
Boşanmayı düşünüyordum. Burdaki yorumları okuyunca tamamen karar verdim. Paramı biriktirip eşimle ayrılmayı düşünüyorum boylesi daha sağlikli
Bu yiyici erkeklerden birisi. Paramı karıma dahi yedirmem kafasında o zaman kadınlarla set çekin aranıza kendi başınıza yiyin paranızı
Bunu 7 yaşında kardeşim yapıyor
ayrılmaktan başka bir çaren yok..
Evden git de kıymetini anlasın
Evlilik birliğinde bu tarz şeyler olmamali
Adamlıkla alakası yokmuş
Şaka mı trol mu
Anlamadım ne şakası
neresi doğru
evlenmeyin kizlar
O nedir öyle yaa
Bencil, doğru değil
Değişik.
parası batsın kaç canını kurtar
aşk bitmiş
Ayrılın siz..
Oha derim artik
Öyle aile mi olur
Çok yanlışş
Bu kadar cahil mi
Boşan
Şaka gibi ya
İyi yapmış.
Neden böyle düşünüyorsun?
Kadın gerçeği, adamı kaç aşamada o hale getirdin kim bilir...
Neden suçu bende arıyorsun? benimle başta evlenmek isteyen oydu. Ailesi evlendiğimizden beri araya girmeye çalişiyor ve benim onlara karşi bir defa bile terbiyesizliğim olmadi. En son tepki gosterince kocam beni savunmak yerine ailesini savundu. Yine sustum. aldigi karpuzu bile bana yedirtmiyor. Bumuydu benim hakkim? Madem boyle yapacak neden evlendi benimle? Oda bama az cektirmedi evliligimiz boyunca ama bana ben onu kendimden esirgedimmi? Hizmetimi esirgedimmi? Neden insanlari bilmeden tek tarafli konusuyorsunuz
Suç sende çünkü. Ayrıl da git. Adam rahat etsin.
Tamam ama neden suç bende. Suçu sürekli bende arıyorsun ama neden? bunun nedenini bana açıkla ki bileyim neden sucun bende oldugunu? yargilamaktan baska hicbirsey yapmiyorsun
Kendisi de öyle bir adam çünkü@soran
@Derinsd Olabilir haklisin
Derinsd haklı. Konu belli ediyor kendini. Haksızsın.
@Derinsd İyi bildin. Hakk edene ettiği gibi davranırım.
Hayır haksız taraf tutan sensin. Haksizsin haksizsin haksizsin demekten baska hicbir eleştiride bulunmuyorsun. Demekki kelime yetersizliğinden. Hemcinsini savunmak icin savunuyorsun. O zaman ileride karında kendini seninle paylaşmasin. cunku hakli
Kadın kocasının ailesine bu ev benim dememiş ama kocasının ailesi kadını istemediği için polemik amaçlı bu ev senin değil demiş durup duruken neden oğlunun yuvasını yıkmaya çalışıyor? Ayrıca adam senin paran benim param kafasında aynı evde sen benim çikolata mi yeme diyen küçük çocuk gibi
Paylaşmazsa geldiği yere gider. Çok konuşarak haklı olunmuyor.
@Derinsd kadının doğru konuştuğu ne malum. İnsanları o raddeye nasıl getirdiğini biliyor musun?
Kocasının ailesi çok konuşmuş demek ki haklı değil annesi. Bence sen kadın düşmanısın ve evlenmeyi düşünmüyorsun
Annesi tipi türk kadını oğlunu kıskanıyor ve kızı en baştan istememiş ne raddesi? En başından istememiş diyor
@Derinsd Bunun gibi kadınlarla evlenmem. Sevişmeyi bile koz olarak kullanan bir kadınla saniye vakit geçirmem.
@Derinsd demek ki kız evlenilecek biri değil, çocuk hata yapmış.
Kadın kendi hakkında bilgi vermemiş kocasının ve ailesinin saldırılarını anlatmış kadını tanımıyorsun ki bunun gibi kadın diyorsun
@Derinsd konuşma tarzından eğitim düzeyi huysuz olduğu anlaşılıyor. Bir adam durduk yere yoldaki eşeğe bile verdiği karpuzu bir kadına vermiyorsa sorun kadındadır.
Bunun farkına niçin en baştan varmadı adam evlenmeyi istemiş diyor. Bunca zaman aklı neredeydi
@Derinsd adamı dolandırmış. Gratis vs. Anneciğim demiştir annesine.
Bence senin sorunun bu kadınla değil. Karşındaki kadının böyle bir şey isteyip istemediğini bilmeden kendi kafanda kurduğun kadın profilini muhtemelen bu tarz olaylardaki kişiler gibi görüyorsun. Bence senin kişisel hayatından böyle bir kadın geçti. Aşırı kin dolusun
@Derinsd Böyle kadınlarla çok karşılaşıyorum.
Ya sen kimsin ya? sen beni tanimiyorsun hile ismimi bile bilmiyorsun? Beni daha tanimiyorsun nasil boyle net konuşabiliyorsun? Ben eşimden ne para istedim ne dolandirdim nede duygu somurusu yaptim nede cinselliğimi koz olarak kullandim. Ben sadece sevdim ve evlendim. Ailesine tepki verdim diye bana boyle davranmaya basladi sorun bendemi? Her boku kadinda aramayi birakin artik. Adam aldigi karpuzu bile yedirmiyor karisina ben ne diye o zaman onunla cinsellik yasiyayim enayimiyim ben? Ben neden ona kadinlik yapayim? Calisiyorum para kazaniyorum zaten o esimin dedigi laftan sonra onun kuruşuna dahi dokunmuyorum nasil bir kafa nasil bir zihniyet bu? Sen nerden biliyorsun ki ben evlenilicek bir kadinmiyim değilmiyim? sen nerden biliyorsun ki benim egitim seviyemi? Üniversite güzel sanatlar bolumunde resim branşı okudum. Ekstra olarak şef diplomam var ve bir cok restorantta çaliştim. Efendi ve kimseyle muhattabi bile olmayan bir kadinim. Sen donup bana camur atacagina donde bir kendine bak. Seni nikahina alan kadina yazik, Sen kadini mutlu dahi edemezsin. Yetersiz...
Kızlar neden kendinizi yoruyorsunuz bu adam yorum yapmış olmak içim yorum yapan SAPIKın teki. Adam açık açık SAPIK. Buna laf da anlatılmaz polemiğe de girilmez Allah herkesin kalbine göre verir merak etme kim bilir bu sapığın layığı nedir sana bu söylediklerinin karşılığını nasıl alacak. Adam belki haklı belki değil bilemem kimsenin haddi değil burada ahkam kesmek böyle sapıkları insan yerine koyup da kendinizi açıklamaya çalışmayın bırakın kendi köşesinde havlasın dursun.
Soru soran kardeşim sana gelince eğer trol değilsen hiç vakit kaybetmeden kaç kurtar kendini o adam da anasıyla yaşasın herkes kendi layıkıyla yaşasın bundan kurtul ve kendi layığı bul o da kendi layığı anasıyla yaşasın.
@Bhrrrm yanılıyorsun ben seni sağda solda mıncıklayan, poponu göğüslerini sıvazlayan sapıklardan değilim. Havlama konusuna gelince, kemik atmadan havlayan dişi sensin.
Bence susman iyi olur. Belliki sapıksın ve kadınları taciz ediyorsun. Ve beni tanımadan yargilarda bulunduguna göre kalitesizsin. Eğitimini sanirim ilkokul 4 terk senin. Eğitimsiz bir sapıksın hepimiz kabul etmeni bekliyoruz.
Şimdi de sana kemik atmamıştım. Sabahtan akşama kadar sapık fantezisi kuruyor olmalısınız. Herkesi sapık zannediyorsunuz. Benden size ekmek çıkmaz.
sapıksın sus yetersiz bir erkeksin
Dün gece yattığın başkasıymış. Ben çok yererliyim.
Hayır sen demekki normal hayatında yetersiz ve pasif bir erkekmissin kendini belli ediyorsun. Yani kadını mutlu edebilecek bir kapasite yok sende. Eğitim düzeyinde ilkokul zaten kültürsüzmüşsün
Büyük popondan uydurduğun masallara inanıp hikaye anlatıyorsun.
Yetersiz ve yatakta beceriksiz erkeklerle yatıyorsun ateşin sönmüyor. Sürekli bıdı bıdı yapıyorsun.
Hayır ama sen cidden yetersiz bir erkekmissin kendini belli ediyorsun. Belliki okul dahi okumamıssın. Seni nikahina alan kadin mutlu olmasi zor olur sen mutlu edemezsin surekli kadinin basinin etini yersin
Nikahına almak ne demek yahu? Bildiğin kenar mahallede yetişmiş sadece oje yapmayı bilen sıradan bir kadın profili. Orgazm sorununu hallet, sonra konuşuruz bir ara.
Bunu tek cinsel yonden demiyorum ekonomi olsun kültür olsun bilgi olsun her yonden yetersizsin. Kadini mutlu edemezsin yani sende oyle bir kapasite yok. cinsel dusunmenin nedenj senin zihniyetinden kaynaklanıyor. Bilincaltin pismiş demekki. Seninle evlenen kadına acidim. Seni 1 yila kalmaz boşar o kadin haklida.
Kocası olmasa karpuz yiyemeyecek birisi mi söylüyor bunu 😂
Bilinçaltı pişmiş, bu ne demek 😂
Hangi kırsalda yaşıyorsun sen 😂
Evet bilincaltın pis demekki eğitimsizsin. Parami kazaniyorum ve istedigmi alabiliyorum artik. Sen bu yaşina kadar evlenememişsin demekki hicbi kadın senin gibi ilkokul terk birini istememiş. Yazık
Soruyu soran Kardeşim şu yetersiz ezik sapığı neden muhatap alıyorsun engelle gitsin yorumunu da şikayet et ben de şikayet ettim ‘kaba paylaşım’ olarak yorumu şikayet et sonra engelle sonra gitsin nerde anırırsa anırırsın ruh hastası sapık
Kaç zamandır karpuzu kendin alabiliyorsun 😂Senin adına çok sevindim 😂
@berkecancancan Ayak yalayıcı geldi.
@berkecancancan Evet cok haklisin ezik bu
Eğitimsizsin işte seninke evlenen kadina yazik yalniz kalman ve yaşaman daha iyi kimseyle evlenme sen
18 lik bokcan , tam senlik 😂
Yazık ya bu zamana kadar evlenememişsin yaşli olucaksin neredeyse hicbi kadın seninle evlenmeyerek iyi yapmış bence. Cunku cimri kültürsüz ve eğitimsiz birisin sen
Hadi sen Bokcancan ın kollarına 😂
Niye takiyosun ki bu canım ilişkisi olmayan adamı kardeşim benim canını sıktığına değmez demekki senin gibi bir kadın kıçına tekmeyi basmış ondan yaralı takmayın böylelerini..
@bluelexa Sizin gibi cahil, koca eline bakan asalak tiplerle hiç işim olmadı.
belliki seni kadınlar istememiş. İstememkte hakliymiş yazık sana sen boyleyken kim seni ne yapsin kim seni niye istesin neden evlensin? Yaşli ve sap kalmaya devam et bence.
Delisin sen 😂
Hicbir kadın seni istemiycek :/ Utanc verici bir durum
Senin kocan bile seni bulmuş, bana kadın mı yok 😂😂😂
Sen git banyoyu sil, rahat bırak beni 😂
Şeyini paylaşıyor mu
Bosan
Yaşın kaç ya
22 yasındayım
Ee kaç yıllık evlisin sen bununla.
1 senelik evliyim
Erken evlenmişsin kanka 1 senelik evli olduğu kişiye bunu yapıyorsa 5 10 sene sonra ne yapacak sen kendini savun belki de savunmasız gördüğü için böyle yapıyor
sende ona verme
Yakında ayrılırsınız
oyle gorunuyor
Son bir kez konuşun. Her ikinizde iki tarafın ailesine saygı ve hürmette eksik yapmasın ki mutlu olun aksi halde kötü olur ve ayrılırsınız aile önemli evlenince olay bitmiyor yani iki tarafında bunu bilmesi gerekir ama evlenmek zor olan boşanmak kolay o yüzden dikkat edin daha önünüzde koca hayat var
Nereli kocan
Nereli olduğu önemli mi
Evet
neden?
Oyle
Anlıyorum. Allah şifa versin
Laflarına dikkat et. Sen bu tavırla acınıcak haldesin asıl.
Kötü laf sahibine ait. Seninle öbür dünyada hesaplaşırız, ve bu dediğin laflardan dolayı sana hakkımı helal etmicem. Allah seni ıslah etsin
Bunu mahşer günü geldiğinde görürüz. Bu dediğin lafların hiçbiri yanına kâr kalmaz. Hakkıma girdin bu laflarınla. Allaha havale ediyorum
Yazık sana. İnşallah kalbine merhamet ve temizlik inerde bu pislikten arinirsin
İyi günler
Haksızlık
Boşan bence bu ne
Sende ona verme
Ohaaa
Evet doğru
Neden