AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok anladığım bi sektör değil tavukla aramı konuya karıştırmayacağım… ama yemek sektörü kazançlıdır… ve kurulu bi düzen franchise almak ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum… şimdiden başarılar… :)
Açıcağın yere bağlı, ne kadar istiyorlar franchise için?
Çok tercih edilmiyor gibi geliyor bana
Bir gün misafir edersin artık
İns kanka ne demek
Aklımda bak :D
Soz valla 😅
Açtığın an yazıyosun bana surası diye 😂😂😂 bir kere yiyemedik söyle tavuk dünyasında
Kanka ayip ettin acmayayim gel ismarlayayim yine nolcak ya 😅
Öyle tadı yok ya hahaha :D
Ahhahhhahah iyi tamam soz actigim anda konuyu bulup yaziyorum geliyosun ama bak ekmek yok 😅
Ekmek yemiyorum zaten ama bi artık normal yemek yancı içecek senden 😂😂
Knk sen cok yanlis anladin oiahhhajhahh ekmek mecazi anlamda o hahhhah bildigimiz firinda satilan tavuk dunyasindaki ekmeklerden bahsetmedim 😅😅😅geliyorsun anlaminda gelmemezlik yapma daha aciklama yapayimmu Allah igiligini versin guldurdun hahhah
Ya dalga geciyorum bende zaten 😂😂 parayla alıcam sanki ekmeği 😂😂😂 neyse seri güzel bir yere aç diycem böyle böyle donatıyorsun hemen
Oh be kafa dengiymis sukur 😅😅cekemiyorum obur turlu insanlari 😀😬soz kiz bende ne var ne yoj donatiyorum.. umarim diyette olursun o donem 😅
Ben takılmayı seviyorum insanlara ya 😂😂 bulk yaparım o dönem
Takilmazsan hayat gecmez bee zaten 😅😅 oo sporcuyuzda bulk filan biliyoruz biseyler 😅😅 kanka masrafli olurrsun sen simdi gerimi ceksek ismarlama teklifini 😅😅
Çok geç artık ya ömürlük teklif bağlandı
Yol masraflari bana ait degil onda anlasalim bari 😅
O kadar basarım akbili 😂😂 merkezi güzel bir yere aç bak öyle saçma bir yerde olursa gelmem he
Ahhahahah batma ugruna merkezi yer acmicam.. kotu olsun vitoyla aldiririz taksi gondeririz nolcak be kanka... merkezi olarak nere olabilir var mi aklinda avm ya da cadde hangisi daha iyi olur
Turistlerin nerelerde yoğunlaştığını düşün en çok kazanan tavuk dünyası bence istiklal caddesindekidir veya avmlerdeki ya kendine bulucan böyle ne bileyim karaköy veya kadıköy taraflarında ya da iyi bir avmde açacaksın
Direk avm dusunuyorumda gercekten saglam duzgun bi arastirma yapmam lazim b... karsida (anadolu) tarafinda daha az galiba dogru mu
Ben avrupada yasıyorum burası daha iyi turist olarak veya anadolu ise kadıköy falan daha iyi
Bende avrupadayimda 😬😬karsida kim isyeri acacak ya 😅😅
Karaköye açsanız ya orada tutar
Veya beşiktaş
Besiktasta yok muydu ya akaretlerde filan
Sanmıyorum desem o aşağılara lazım bence böyle bir yer
Kiralik dukkan bulabilsek aslinda efsane olurda o sikinti var bide yogunluk guzel bi bolge ama dukkan 😬
Valla bakınıcan abi artık :D benim önerebileceğim en iyi yerler sana karaköy ve besiktaş baya tutar burada 10 tane olsa 10u da tutar o besiktas meydanda yukarı çıkarken barborosa doğru orada bir sürü yemek yeri var oralar iyi mesela
Heeh aynen oralari kastediyorum ya benim aklimda vardi diye hatirliyorum bakincaz ama ne konussak bosa su an 😅
Valla öyle neyse açınca haber et bana 😂😂
tamam kanka ya sende var ya ne unutmadin gitti 😅😅😅
Ölüm döşeğinde bile tavuk dü-dünyası dememek için sakın aklında çıkarma bak
Puahhhah deli oyle bisey olursa dicem o kizi bulun tavuk dunyasi ismarlayin borclu gitmiyim 😅😅
Abi işte olmaması için sen simdiden aklına kazı böyle o tavuk dünyasına balon yerlestirirken daha açılışta diyosun bana açtım diye 😂😂😂
Acilisa seni cagirip kurdeleyi sana kestirip direk ilk musterim olcaksin ya da misafirim diyim 😅😅
Aa süper olur menüdeki her şeyi denerim gizli müsteri hesabı 😂😂😂
Ahhahh sen var yaa 😅😅guzel plan yaptik ama instada takipcinde cok varsa mekani oneriyosun digerlerinden farkli diye😅😅
Gittiğim en iyi tavuk dünyası 😂😂 yazıcam direkt google mekan bildirimlerine 10 farklı geçici e-mailden 😅😂😂
Heytt be kankam ya kusurada bakma acil bi kacis yaptim 😅😅
Çok pahalandı :/
Duzgun bi hamburger burger, mcdonaldta 60-65 zaten *
Tavuk dünyası doyurucu değil 80 lira. Yere gore degisir tabi de
Kazandırmaz.
konum iyiyse ttutar
Nerde açacan
İstanbul ama yer mevki belli degil iyi bir arastirma yapacagim