Para & Ekonomi Kirası en ucuz il hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yardım pleaaaas Güncellemeler+1 yıl Doğu haric Kirası en ucuz il hangisi? Cevapla En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl çok zor Türkiye genelinde en ucuz kalmadı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İzmir nasil Yorumla eray1970 +1 yıl tatil bölgesi aylık değil kimi yerler günlük veriliyor ya da kısa dönem Yorumla Soran +1 yıl Kira ucuz olmaz mı yani Yorumla Soran +1 yıl orada calisicam Yorumla eray1970 +1 yıl sahibinden com bak ama fiyatlar çok yüksek ben İstanbul'da bile arıyorum ev en düşük boş daire 5 bin başlıyor 12 bine kadar çıkıyor Yorumla
izzmirr35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İzmir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir pahalı yer Yorumla izzmirr35 +1 yıl Yooo en ucuzu 650 lira Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok zor Türkiye genelinde en ucuz kalmadı
İzmir nasil
tatil bölgesi aylık değil kimi yerler günlük veriliyor ya da kısa dönem
Kira ucuz olmaz mı yani
orada calisicam
sahibinden com bak ama fiyatlar çok yüksek ben İstanbul'da bile arıyorum ev en düşük boş daire 5 bin başlıyor 12 bine kadar çıkıyor
İzmir
İzmir pahalı yer
Yooo en ucuzu 650 lira
Tarlabaşı
Doğu illeridie
Kahramanmaraş
Sivas