Selam 👋
Ben muhtemelen 7000€ ile Turkiyeye döneceğim. 7000€ diyince az geliyor ama güncel olarak 128.000TL ediyor.
Bu para ile ne iş yapabilirim sizce 🤔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam 👋
Ben muhtemelen 7000€ ile Turkiyeye döneceğim. 7000€ diyince az geliyor ama güncel olarak 128.000TL ediyor.
Bu para ile ne iş yapabilirim sizce 🤔
Bir iş yapmamanızı öneririm. Türkiye de hem piyasa çok kaygan, hem de güvenilmez.
Ayrıca karar verdiğinizde yapmak istediğiniz her ne iş olursa, olsun öncelikle o işte maaşlı çalışarak tecrübe edinmenizi öneririm. Etraf gerçekten çakal dolu ve elinizdeki birikim de uçup gitmesin.
Bir şey diyeyim mi bir hafta tatili bile orta seviyeli yaparsın o parayla
Her şey o kadar pahalı ki oturduğun mekanda menüden fiyata bakıyosun artık gönlünce bir şey alamıyorsun
Otelde kalmazsan tatil yerlerinde menü ve fiyat listesi belli olmayan yerlere gitmezsen güzel para tlye çevirme beklet paranı dolarda faiz arttıeımı yapıldı en azından bir yandan harcarken diğer yandan da kazanasın duran paradan
Cevap
14Cevap
Pek bi is yapamazsin. 128bin tlye ufak bir araba disinda ne alabilirsin ki? Dukkan ac’aya kalksan yine kurtarmaz
İş için diyorasn TR için yeterli bir miktar değil su olur gider
Nedense " herkesi zengin kendimi fakir " olarak görüyorum artık 🙂
Gelme bence o parayla burada iş yapılmaz. İmkanın varsa gelme
Bir Tofaş Doğan SLX ie alabilirsiniz, 2-3 tane arabayı birleştirip satıyorlar o paraya.
bu para yeterli bi para değil türkiyede hiçbir şeye yeteceğini düşünmüyorum sadece 5 yıldızlı bi otelde 2 ay tatil yapabilirsin
Dönme gelme burada bir şey ifade etmez buradaki herkes kaçmanın derdinde.
Vizem bitiyor 🙄
Batacaksın ece batacaksııın. Seni dört gözle vatanına bekliyoruz. Erduaaaaaaan
BİM'den su alıp, ışıklarda satarsın.
Biraz daha biriktir dönme tr ye
İzin ver seni bir tanıtıma sokayım sadece 40 dk online tanıtım
Kunduracı açarsın anca
Motor alırsın kendine
Gel biz evlenelim kanka işte kurarız 😂😂
Bikac inek al besle sat
Altin
Dönme lütfen benide götür
Kur korumalı faize yatır en garantisi 👍
Online ticaret
Bu konu hakkında bilgin var mı?
Kursa falan gerek yok aslında iyi bi toptancı bulup mantıklı satılabilecek ürünler almalısınız daha sonra trendyol dolap hepsiburada çiçeksepeti birsürü uygulamalar var hepsinde satış yapabilirsiniz iyi bi araştırma yeterli olur ben uzun süre yaptım şu an okuldan dolayı bıraktım ama iyi para var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?