KScanlar merhaba! geçen bir iki yılın oha lağny keşke alsaydık dedittiren sağır sultanın bile nerdeyse her gün Twitterde trendtopic olan özellikle bitcoin haberleri bu yıl resmen ölü balık gibi.
geçen yıllara nazaran NFT, METAVERSE gibi olaylar daha sıklıkla favori olmaya başladı.
hali ile millet sanal arsalara, sanal eşyalara, resim, müzik, araba, ot çiçek ne varsa almaya başladı. hatta bazı araba firmaları nftsini alana gerçekte de o özel üretim aracı verdiler.
Tüm bunlar blockchain teknolojisinin ilk ürünü olan kripto paralardan yatırımcıları başka alanlara kaymasına neden oldu.
bitcoin 100 bin dolar olacak, 1 milyon dolar olacak ona bağlı sağlam altcoinler uçacak diyenlerin sesleri çıkmaz oldu. sizce kripto paralar neden bu kadar yavaşladı?
nft teknoloji değil ki metaverse evet teknoloji ve hepsinin kendisine ait kripto para birimleri var. şu an nft market çok fazla kan kaybetti zaten ve zamanla bu furyada bitecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pek sanmıyorum yavaşlattığını
Ben sanmıyorum onlar kandırmaca. ucuza tarla alın en akıllı yatırım olacaktır 10 yıl içinde
nft teknoloji değil ki metaverse evet teknoloji ve hepsinin kendisine ait kripto para birimleri var. şu an nft market çok fazla kan kaybetti zaten ve zamanla bu furyada bitecek
Nft 10 seneye biter
Etkiledi