Para & Ekonomi En son ne zaman para ziyan ettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben bugun 2 paket kahve aldım ikisi de berbatti doktumyazık giden paraya :/ En son ne zaman para ziyan ettiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bugün tek kullanımlık bi elektronik sigara aldım ona ziyan ettim 0 0 Yorumla
Hayalimhayal16 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Nargile icmistm cok pahalanmis hep icerim ama artik zorlamaya basladi 😶😃 0 0 Yorumla
Hz_Pipicik Takip Et Xper 1 Yaş: 95 +1 yıl Daha demin onlyfans'a para yatırdım meğer kadının tüm onlyfans içeriklerini patlatmışlar bende o içerkiler varmış zaten. Ben malım. 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Canım kendim olduğum için hiçbiri ziyan değil 😄 0 0 Yorumla
hepöyledirzaten Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 2 3 hafta önce ama yapacak bir şey yok. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 499 cevap paylaştı. Faturalari kapattim Elektrik iski wifi telefon 0 0 Yorumla
huseyinsahin16 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hep kıyafete harcamaktan ziyan ettiğim yok daha. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bugün tek kullanımlık bi elektronik sigara aldım ona ziyan ettim
Nargile icmistm cok pahalanmis hep icerim ama artik zorlamaya basladi 😶😃
Daha demin onlyfans'a para yatırdım meğer kadının tüm onlyfans içeriklerini patlatmışlar bende o içerkiler varmış zaten. Ben malım.
Hiçbir zaman.
hiç etmedim ya. ettiysem de nadirdir
Canım kendim olduğum için hiçbiri ziyan değil 😄
2 3 hafta önce ama yapacak bir şey yok.
Faturalari kapattim
Elektrik iski wifi telefon
3 4 gun once
😊😊o mu
Hep kıyafete harcamaktan ziyan ettiğim yok daha.
Gece kulubune gittim
Bugün ettim