Lise dönemlerinde 5 Tl ile resmen kendi paramla rezil ve madara olmuştum. 3 kişi öğle arası lise yakınlarında volta atıyoruz sakız alalım dedik girdik büfeye 3 sakız aldım 30 kr tutuyor 5 tl yi uzattım büfeci bir sakıza baktı bir paraya baktı "bozuk yok mu?" dedi bende "yok" dedim. Büfecide "bırak sakızları yerine üç sakıza 5 tl bozamam" diyip kovdu bizi resmen dükkandan😂 Aradan 2-3 sene geçmişti o dingil esnafın o büfesi yanmıştı alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste hiçte üzülmedim çok zoruma gitmişti onun o tavrı..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 395 cevap paylaştı.
Arkadaş ile kahve içmeye gitmiştik. 40 yılda bir giderim zaten. Onda da kafede kart geçmiyormuş. İkimizde de kart var arkadaşa sen bekle atmden para çekip geliyorum dedim öyle olmuştu
Ciddi bir para ödediğim gözlüğüm, aldığım günden beri gözümde yamuk durduğu için gözlükçüye götürüp “Bunda bir problem var yamuk duruyor.” deyip, gözlükçü kadından, “Senin kaşların yamuktur, senin kulakların yamuktur.” yanıtını aldığımda ciddi anlamda paramla rezil oldum. Özetle; ben yamuğum, gözlük düz.
Anneannemin evindeki hizmetçinin parasını annemin ödemesine rağmen bize sığıntı muamelesi yapması çok koymuştu bana. bir de sizin paranızla tutmadım deyip kuzenlerim için bizim önümüzden yemeğimizi alıyordu sürekli. Paranla rezil olmak budur. Daha çok hiçbir şey koymadı şu hayatta.
Daha bugün oldum😂 alışveriş yaptım kasadan ürünler geçerken benden önce kasadan geçen adam benim ürünlerin bir kısmını da kendi poşetine doldurmuş gitmiş😂 kasiyerle avm’de adam aradık bir de 😂😂
Paramla rezil olmadım ama tuhaf bir olay olmuştu...
Ped alırken çantama koymuştum sigara içmek için kenara geçip oturdum neyse çantanın içinden görünmesin diye bende elimle tutum yanımdaki abide tuturdu ben hırsız değilim abi öyle bir durum yok yok yok var üstüm başım düzgün değil diye ben hırsız değilim o zaman adam beni rezil edip gitmişti...
En İyi Cevaplar