Para & Ekonomi Dolar alınır mı şu an? 17.30a gelmiş, çıkar mı daha da? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor elimde bir miktar para var. dolar almayı düşünüyorum. artar mı düşer mi sizce ileriye doğru. Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl g... Dolar alınır mı şu an? 17.30a gelmiş, çıkar mı daha da? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kardeşim Erdoğan gidene kadar gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ama nakit al banka hesabıyla değil. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl zaten öyle çok yüksek bir meblağ değil. ama yine de az da olsa alayım diyorum, teşekkürler cevap için Yorumla LilDeVill +1 yıl Rica ederim keyifli günler. Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Euroyu geçecek dolar 1 12 Yorumla Soran +1 yıl kaça kadar yükselir acaba tl karşısında Yorumla badboy_master +1 yıl 23 olacak Yorumla Soran +1 yıl Düşünemiyorum ☹️ Yorumla badboy_master +1 yıl Maalesef öyle şimdiden biriktirmeye bak Yorumla badboy_master +1 yıl bir şey sorucam burdaysan? Yorumla Soran +1 yıl evet burdayım Yorumla badboy_master +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=lrqYLZ6BnTE 33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence sahne bitene kadar izle? Yorumla Soran +1 yıl izledim. pek tarzım bir film değil 🙂 Yorumla badboy_master +1 yıl anladım kadın güzel mi? Yorumla Soran +1 yıl sıradan Yorumla badboy_master +1 yıl pantalon çıkarışını nasıl buldun sen öyle çıkarabilir misin? Yorumla badboy_master +1 yıl ... Yorumla
Karizmatiiiik1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yav siz kafayimi yediniz burdanmi alicaksn okadar dustu almadinda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl peki ya daha da çıkarsa? ayrıca azar azar gçeiyor elime para Yorumla Karizmatiiiik1234 +1 yıl 1. si burdaki insanlarn hic birinin dedigine bakma bos bos konusurlar simdi yormlara bakmadm ama yok dolar herzaman cikar sen al yok cikicak tabi bilmemne alirsn düşer busefer almasaydin zorlami aldirdik derler kac paran var elinde Yorumla Soran +1 yıl bugüne kadar hep çıktı sonuçta. ayrıca öngörüye nasıl sahip olalım ben uzman da değilim. bir de herkes alıyor sanırım Yorumla Karizmatiiiik1234 +1 yıl Sen bilirsn al ozmn Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Altın al, dolar tehlikeli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dolar artıyor sürekli nasıl tehlikede? Yorumla Richardgör +1 yıl Görürsün Bi kaç haftaya, dolar endeksi 105, parite neredeyse, 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi bakalım Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hyrrr 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hyr derken? neden? Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Alınmaz alma bence Yorumla Soran +1 yıl düşecek mi yabi nedir öngörün Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Düşer bence bu seviyrdr alınmaz Yorumla Soran +1 yıl ekonomistler de çıkar diyor hep Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Keyfine ben almazdım Yorumla Soran +1 yıl keyif ne alaka 🙄 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Yani karar senin diyorum 😄 ben almazdım Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl kazancı haram 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben islamcı değilim. beni bağlamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeşim Erdoğan gidene kadar gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ama nakit al banka hesabıyla değil.
zaten öyle çok yüksek bir meblağ değil. ama yine de az da olsa alayım diyorum, teşekkürler cevap için
Rica ederim keyifli günler.
Euroyu geçecek dolar
kaça kadar yükselir acaba tl karşısında
23 olacak
Düşünemiyorum ☹️
Maalesef öyle şimdiden biriktirmeye bak
bir şey sorucam burdaysan?
evet burdayım
https://www.youtube.com/watch?v=lrqYLZ6BnTE 33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence sahne bitene kadar izle?
izledim. pek tarzım bir film değil 🙂
anladım kadın güzel mi?
sıradan
pantalon çıkarışını nasıl buldun sen öyle çıkarabilir misin?
...
Yav siz kafayimi yediniz burdanmi alicaksn okadar dustu almadinda
peki ya daha da çıkarsa? ayrıca azar azar gçeiyor elime para
1. si burdaki insanlarn hic birinin dedigine bakma bos bos konusurlar simdi yormlara bakmadm ama yok dolar herzaman cikar sen al yok cikicak tabi bilmemne alirsn düşer busefer almasaydin zorlami aldirdik derler kac paran var elinde
bugüne kadar hep çıktı sonuçta. ayrıca öngörüye nasıl sahip olalım ben uzman da değilim. bir de herkes alıyor sanırım
Sen bilirsn al ozmn
al al pişman olmazsın
Altın al, dolar tehlikeli
dolar artıyor sürekli nasıl tehlikede?
Görürsün Bi kaç haftaya, dolar endeksi 105, parite neredeyse, 1
iyi bakalım
Hyrrr
hyr derken? neden?
Alınmaz alma bence
düşecek mi yabi nedir öngörün
Düşer bence bu seviyrdr alınmaz
ekonomistler de çıkar diyor hep