Yeme & İçme Bu saatte cips yenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 510 kalorilik bi cips yenir mi cnaım çok çekti Güncellemeler+1 yıl aklımdan çıkmıyo yemem lazım bugun de çok yedim nası olcak Bu saatte cips yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 585 cevap paylaştı. Kalori alıp almayacağını biz mi belirleyeceğiz şimdi 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yenir bugün yemeyip ne zaman yiyeceksin 0 0 Yorumla
Machine2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gün içerisde hareket edeceksen ye ama yatmadan önce yersen fena kalori alırsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl gece 2 de yatıcam Yorumla Soran +1 yıl daha hareket etmme Yorumla Machine2 +1 yıl Madem çok canın çekti ye ama her akşam bu tür gıdalar tüketmeni tavsiye etmem sağlık açısından 🙂 Yorumla Soran +1 yıl çok çekmedi annem almış 510 kalori çok değil mi ya yemek yesem daha az kalori alırım where is the adalet Yorumla Machine2 +1 yıl Yanında kola ile güzel gider şimdi benimde canım çekti şimdi kız Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Amannnn ge gitsin senden önemli mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl demi Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Tabi canım Yorumla
Albatrosunuz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cips Lays patatesli ise neden olmasın. 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Bidaha mı gelecen dünyaya 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Evet ye gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl e kilo çok almışım Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Bir şey olmaz bi 10 kilo bana ver ben zayıfım. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ben yerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çk kalorili ama ya510muş buyuk paket Yorumla
elisaelanur Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl evde varsa ye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl varda çok kalorili ya Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Yenmez zararlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dayanamıyorum Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Ye asko o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yenür bundan bir tane daha var
Kalori alıp almayacağını biz mi belirleyeceğiz şimdi
Yenir bugün yemeyip ne zaman yiyeceksin
Gün içerisde hareket edeceksen ye ama yatmadan önce yersen fena kalori alırsın
gece 2 de yatıcam
daha hareket etmme
Madem çok canın çekti ye ama her akşam bu tür gıdalar tüketmeni tavsiye etmem sağlık açısından 🙂
çok çekmedi annem almış 510 kalori çok değil mi ya yemek yesem daha az kalori alırım where is the adalet
Yanında kola ile güzel gider şimdi benimde canım çekti şimdi kız
Amannnn ge gitsin senden önemli mi
demi
Tabi canım
Cips Lays patatesli ise neden olmasın.
Anam canımı çektürdün
aman göm gitsin atın ölümü arpadan olsun
az önce yedim. Yenilebiliyormuş 😅
Bidaha mı gelecen dünyaya
Evet ye gitsin
e kilo çok almışım
Bir şey olmaz bi 10 kilo bana ver ben zayıfım.
Ben yerim
çk kalorili ama ya510muş buyuk paket
evde varsa ye
varda çok kalorili ya
Yenmez zararlı
dayanamıyorum
Ye asko o zaman
Ye gitsin
Vicdansız mısın ama :)
Ye asko boş ver
Yarasın
Yenir