Para & Ekonomi Sizce ilerleyen dönemlerde ev piyasası düşer mi? Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ev almak istiyorum ama çok pahalı evler sizce piyasa düşer mi? 1 yıla falan Güncellemeler+1 yıl . evvv Sizce ilerleyen dönemlerde ev piyasası düşer mi? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Demir, çimento, mazot fiyatları düşerse düşer 0 2 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Azot düşerse taşıma ucretleru düşer bu da inşaat sektörünü de hareketlendirir. Ama mileltte ki zihniyet ben burayı 500 e aldım 400 e satmam falan derse piyasa aynı kalir Yorumla met96 +1 yıl Zamanla düşer zaten mazot yarın 10 TL olursa bugun 950 bin TL olan ev 700 bin olmaz zamanla düşer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demir, çimento, mazot fiyatları düşerse düşer
Azot düşerse taşıma ucretleru düşer bu da inşaat sektörünü de hareketlendirir. Ama mileltte ki zihniyet ben burayı 500 e aldım 400 e satmam falan derse piyasa aynı kalir
Zamanla düşer zaten mazot yarın 10 TL olursa bugun 950 bin TL olan ev 700 bin olmaz zamanla düşer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!