Secimden sonra ne olur belli degil. Bekarim, calisiyorum. Bir ev almak istiyorum. 5 bin kira veriyorum. En azindan bunu kendi evimi alip bankaya kira gibi ödesem ev sahibi olurum. 5 degil de dişimi sıkar 8-10 bin öderim mesela.
Bir de en azindan sabit bir fiyat olur. 2 senede kiram 5 bine cıktı. En son 5500 dedi birkaç ay daha boyle devam etsek diye ikna ettim. Daha da zam yapar yani.
En azindan soyle dusunuyorum bir eve girsem, ev sonunda benim olur, yatirim olmus olur, kira oder gibi öderim, boyle ne zaman zam yapılır, ne kadar zam yapar ev sahibi diye de dusunmem. Aylik 5-10 bin lira net bir fiyat ödemis olurum. Ev almak mantikli geliyor yani.
Evet cok pahalılar ama kira vermekten de gina geldi artık. Surekli artış yapilmasi canımı sıkıyor. Fiyatlar duser mi sizce? Yukselir derseniz simdi bu işe gec kalmadan girişeyim diyorum. Zaten depremden dolayi yukseldi. Daha da artar mı?
Secimden sonra kim seçilirse secilsin fiyatlar daha da artacak gibi geliyor bana. Siz ne dersiniz? Simdi 1 milyonluk evler 800-900 e duserse üzülürüm de bir yandan. Kolay kazanmiyoruz sonucta.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer