Mayıstaki yüzde 43,7’lik zammın ardından çay fiyatına yüzde 9,5 oranında yeni zam geldi.
Çay fiyatları, iki ayda toplamda yüzde 57,3 oranında artarken, sektör temsilcileri, önümüzdeki iki ayda yeni zamların geleceğini öne sürdü.

Mayıstaki yüzde 43,7’lik zammın ardından çay fiyatına yüzde 9,5 oranında yeni zam geldi.
Çay fiyatları, iki ayda toplamda yüzde 57,3 oranında artarken, sektör temsilcileri, önümüzdeki iki ayda yeni zamların geleceğini öne sürdü.

Hani zammı sadece esnaf yapıyor, hükumet ise %0 zam yapıyordu? Bakın Çaykur kamu kuruluşu ve bu zamları hükumet bizzat kendisi yaptı. Üstelik bunca zaman rağmen Çaykur bir kamu kuruluşu olarak geçen sene zarar etti.
Cevap
9Cevap
Kahve seviyorum ben
Çay tiryakisi değilim..
Çayı sadece keyif için içerim.
Çay tiryakisi, olanlar düşünsün..
Çaya gelen zamlardan sonra ya çay içmeyi azaltacaklar ya da gelen zamlara rağmen içmeye devam edecekler.
Son karar çay tiryakisi olanların..
Orcay beni çağırıyor demektir bu.😃
Dışarıda arada çay içiyorum ama zamlar fena geliyor bu kez.
çayı zehir ettiler
Çaykur’u varlık fonuna devrettiklerinden beri kar eden çaykur zarar üstüne zarar yazdı hep. Yazık valla…
Süryani çayı çok hoşuma gitti. Alırsam ondan sipariş vereceğim.
Yerli çayla işim yok, seylan çayı içerdim pahallılıktan artık onuda alamıyoruz
Çay var içersen ben var seversen yalan oldu ne çay içebiliyoruz ne de seviliyoruz
Ulan bir çay simit 10 lira ettiniz yazıklar olsun...
Hayır ayda yılda bir içerim yalnız yaşasam almam bile
Fındık zamanı artık çay değilde posa yayık ayranı içmek gerek 😄
Çay sevmem ondan beni pek etkilemedi ama herşeye zam gelio ne zaman durulck bu zamlar baklm
Maaşlara zam geldi ya her şey on katı olur artık sokun her şeyi bekliyoruz :d
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet
müstehaktır onlara her türlü zillet
Bünyemiz alışık zamlara 🙂
Çay sevilmez mi daa çok kalp❣
Çok seviyorum... güzel oluyor kalabalıkta
çay çok severim
alıştık zamlara
Seviyorum
Hay zamini s2m
Çok severim çayı
Çay sevmiyom artık