Sadece elektrik su faturasi yeme içme kira yok
Bu site psikoloji bozar ben iptal ediyorum
Ne dersiniz Beyler
Büyükşehirde o paranın yarısı zaten kiraya gidiyor faturalar eve yapılan alışveriş çocukların ihtiyaçları derken para tuz ile buz oluyor Ama küçük bir şehirde ise rahat geçinebiliyor
Cevap
14Cevap
Bekarsındır ve bütün polis memurlari aynı maaşı mı alıyor bolgesine göre değisiyordur ozel harekatlar falan daha fazla alıyordur mesela arşiv memuruna gore
neden mesai diye ağlıyo tanıdığım bütün polisler mnaaş fazlaysa
Yetinmesini bilmek gerekiyor ben minimal yaşıyorum aza kanaat ediyorum dunya mali beni ilgilendirmiyor sağlığıma dikkat ederim, sporumu yaparim, kaliteli az yerim, gerisi bos
Ya askeri üçretliler napsın her şey para elde 1000 tl kalmıyor maaştan memur nerden baksan 5 bin falan kalir gelde yasa
Benim maaşım da yüksek, lâkin meslektaşlarım da sürekli şikâyetçi. Ben memnunum.
öyle olsa bizede yeter hem biz13 bin maaş almıyoruz
Şartlarınız güzel hangi şehirdesiniz evinizin olması da harika
Herkesin ihtiyacı aynı değil
Sana yetiyor başkasına yetmiyor
Herkesin gelirine gore gideri var 50 binde alsan yetmez
Kira yok sosyal hayat yok çoluk çocuk yok herkes ot gibi mi yaşasın
Çoğu memur 7 bin TL alıyor bunun farkında olmayacak kadar saf misinn
Hayvan eti yemiş en düşük 9000 oldu bre cahil
Senin ne yediğimiz n belli değil ne zaman oldu dün bir n ben bu zmaana kadar diyorum kitmisin
Şuana kadar çoğu memur 7 bin alıyor bı halttan haberin yok konusyor alan biziz konuşan sen
Uslup Türkçen berbat
Senin üslubun çok mu iyi
Fantezi mi arıyorsun
?
Çünkü hayat pahalı, 2 sene önce 50tl ye aldığın ürün şimdi 200tl... bir maaşa 20 gr altın alırken şimdi 10tane anca alıyorsun
Bizim birader de polis. Masraf olmasın diye bende kalıyor. Evden göndercem
iyi kardeş güle güle harca ne diyek
Paranın degeri yokki enflasyon çok
Bnde pöh ama pra yetmiyor borç olmasa iyde işte
Hobin var mı?
İyi para bence
Fazla değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?